ATV canlı izle Kuruluş Osman 52 bölüm izle! Diriliş Osman 52 bölüm kesintisiz HD izle... Kendi saatinde meraklı seyircileri ile buluşacak olan sevilen dizi Kuruluş Osman, tarih ve dizi severlerden tam not almayı başardı. Diriliş Ertuğrul’un devamı niteliğindeki dizide Ertuğrul Bey’in oğlu Osman Bey’in zorlu hayatı konu alınıyor. Son bölümde Osman Bey, Malhun Hatun’u kurtarmak için bir oyun kuruyordu. Nikola ise Umur Bey’e bir teklifte bulundu. Bu gelişmelerin sonucunda yeni bölümde neler yaşanacak? Osman Bey’in planı işe yarayacak mı? Umar Bey Nikola’nın teklifini kabul edecek mi? İşte ATV canlı izle Kuruluş Osman 52 bölüm izle! Diriliş Osman 52 bölüm kesintisiz HD izle

ATV canlı izle Kuruluş Osman 52 bölüm izle! Diriliş Osman 52 bölüm kesintisiz HD izle

KURULUŞ OSMAN CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yönetmen koltuğunda Metin Günay’ın oturduğu dönem dizisi Kuruluş Osman,  Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi dönemini konu almaktadır. Babası Ertuğrul’un izinden yürüyen Osman Beyi bu yolda zorlu savaşlar, cinayetler, ihanetler ve türlü oyunlar beklemektedir.

Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp  Savaş, Erkan Avcı, Didem Balçın, Yeşim Ceren Bozoğlu, Görkem Kanbolat Arslan gibi isimlerin rol aldığı Kuruluş Osman her bir yeni bölümünde çok merak edilen Osman Gazi dönemini, "400 çadırlık bir obadan, ilahi aşkla kurulan bir cihan İmparatorluğuna yürüyüşün hikâyesini" konu ediniyor. Dizinin yeni bölümünde sarpa saran olayların nasıl çözümleneceği ise izleyiciler tarafından merak konusu.

Kuruluş Osman her Çarşamba akşamı saat 20.00’da ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.

51. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey’e Kayı Obasında meydan okuyan Togay, Yarhisar Tekfuru Aris’in teslim edilmesine karşılık Malhun Hatun’u serbest bırakacağını söyler. Esir değiş tokuşu için zekice bir plan hazırlayan Osman Bey, Malhun Hatun ve Umar Bey’in kendisinden habersiz iş yapmasından da rahatsız olur.

İnegöl Kalesi’ni fethedebilmek için hazırlıklara başlayan Osman Bey, Türk obalarına sancağı altında toplanmaları için çağrı yapar. Umar Bey ise Osman Bey’in uyarılarına rağmen kızını kurtarabilmek için kendi planını hayata geçirerek Nikola ile bir araya gelir. Nikola, Malhun Hatun'un hayatına karşılık Umur Bey'e bir teklif yapar.

OSMAN BEY, MALHUN HATUN'U KURTARMAK İÇİN OYUN KURUYOR

Kayı Obası'na gelerek Osman Bey'e meydan okuyan Togay, Malhun Hatun'un serbest bırakılması karşılığında Yarhisar Tekfuru Aris'in teslim edilmesini ister. Malhun Hatun ve Umur Bey'in kendisinden habersiz iş tutmasından rahatsız olan Osman Bey, esir değiş tokuşu için zekice bir plan kurar.

NİKOLA'NIN UMUR BEY'E TEKLİFİ

Türk obalarına sancağı altında toplanmaları için çağrı yapan Osman Bey, İnegöl Kalesi'ni fethedebilmek için ordusunu kurmak üzere hazırlığa girişir. Umur Bey ise Osman Bey'in tüm uyarılarına rağmen kızını kurtarabilmek için kendi planı doğrultusunda Nikola ile bir araya gelir. Nikola, Malhun Hatun'un hayatına karşılık Umur Bey'e bir teklif yapar.

OSMAN BEY'İN ÇAĞRISI KARŞILIK BULACAK MI?

Osman Bey, Malhun Hatun'u kurtarabilmek için Yarhisar Tekfuru'nu teslim edecek mi? Nikola ve Togay'ın Söğüt'ü vurmak için planı ne? Nikola, Umur Bey'e nasıl bir teklif yapacak? Konstantinopolis'ten gelen birlikler uç bölgesinde dengeleri nasıl değiştirecek? Osman Bey'in çağrısına Türk beyleri nasıl yanıt verecek? Nikola ve Osman Bey arasındaki esir değiş tokuşunda hangi sürprizler yaşanacak?

Editör: TE Bilisim