Vatandaşların merakla televizyonda yayınlanmasını beklediği ABD yapımı bilimkurgu filmi Bumblebee, bu akşam ekran karşısında sevenleri ile buluşacak. Transformers film serisinin devamı niteliğindeki yapımda Hailee Steinfeld, John Cena ve Jorge Lendeborg Jr., John Ortiz, Jason Drucker ve Pamela Adlon gibi isimler yer alıyor. İlgili kişilerin, Bumblebee bu akşam saat kaçta? Hangi kanalda? Sorularına yanıt olabilmek için detayları haberimizde sizler için derledik. İşte, Bumblebee Türkçe dublaj ve full izle seçenekleri…

BUMBLEBEE BU AKŞAM SAAT KAÇTA, HANGİ KANALDA? BUMBLEBEE TÜRKÇE DUBLAJ FULL İZLE!

Kanal D'nin 1 Nisan 2021 Perşembe yayın akışında yer alan Bumblebee filmi, bu akşam Kanal D ekranlarında saat 20.00’da izleyici karşısında olacak.

BUMBLEBEE CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Aynı isimdeki Transformers karakterine dayanan 2018 Amerikan bilim kurgu aksiyon filmi Bumbleebee, Transformers film serisinin altıncısı ve yapımcı olarak rol alan Michael Bay tarafından yönetilmeyen ilk Transformers filmi olmuştur. Filmde fotoğraf çekimleri 31 Temmuz 2017'de Los Angeles ve San Francisco, Kaliforniya'da başlamıştır.

3 Aralık 2018'de Berlin'de gösterime giren Bumblebee, 21 Aralık 2018'de Amerika Birleşik Devletleri'nde gösterime girdi ve dünya çapında 468 milyon dolar hasılat sağladı. Franchise'daki en düşük hasılatlı film oldu. 1980'lerin ortamı ve nostalji duygusuyla övülen eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı.

Yönetmen koltuğunda Travis Knight’ın oturduğu aksiyon ve bilimkurgu filmi Bumblebee, ilk olarak 2018 yılında yayınlanmıştı. Yapımcılığını Lorenzo di Bonaventura’nın üstlendiği filmin yazarı ise Christina Hodson’dur.

Transformers film serisinin devamı niteliğindeki yapımda Hailee Steinfeld, John Cena ve Jorge Lendeborg Jr., John Ortiz, Jason Drucker ve Pamela Adlon gibi isimler yer alıyor.

BUMBLEBEE FİLM KONUSU 

1980'li yıllarda tek başına kalan Bumblebee henüz çok gençtir. Nereye gideceğini bilemeyen ve kimsesi olmayan sarı Autobot Bumblebee 1987 yılında sürekli kaçmakta ve saklanmaktadır. Bu süreçte güvenli liman olarak sakin bir Kaliforniya sahil kasabasına sığınmıştır. Charlie ise 18 yaşına basmak üzere olan bir genç kızdır. Bir gün Bumblebee'yi harap halde keşfeder.

Çalışma ihtimali olan bir külüstür gördüğünü zanneden genç kadın onu tamir etmek için kolları sıvar. Bumblebee'yi atölyesine götüren ve üzerinde çalışmaya başlayan Charlie, amacına ulaştığında ise bu arabanın sıradan bir "tosbağa" olmadığını keşfeder. Bumblebee ile arkadaşlık kuran Charlie, en yakın arkadaşına dönüşen Autobotu peşindeki Decepticonlardan koruyabilmek için onunla birlikte bir maceraya atılacaktır.

Editör: TE Bilisim