FOX TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Mucize Doktor'da Ferman ölüyor mu? Onur Tuna diziden ayrılıyor mu? Dizinin son zamanlarda reytinglerde yaşadığı düşüş nedeniyle kadro azaltmasına gittiği ve bu nedenle hastanenin kötü karakteri Kıvılcım, Başhekim Adil Hoca, Güneş Hemşire, Ezo gibi sevilen kararkterlerin bir bir diziden ayrıldığı biliniyor. Geçtiğimiz hafta ekrana gelen bölümde bir kaza sonucu yaralanan Ferman Hoca diziden ayrılıyor mu sorusu da merak ediliyor. Peki, Mucize Doktor Ferman ölüyor mu? Onur Tuna diziden ayrılıyor mu?

Mucize Doktor Ferman ölüyor mu? Onur Tuna diziden ayrılıyor mu?

Mucize Doktor dizisinde Ferman Hoca karakterinde rol alan Onur Tuna başarılı oyunculuğuyla dizide göz doldururken, geçtiğimiz bölümde yaşadığı kaza sonra yaralanması akıllara "Ferman Hoca ölüyor mu, Mucize Doktor Ferman ölecek mi" sorularını getirdi.

Onur Tuna veya dizinin yapım ekibinden konuya dair bir açıklama bulunmazken ünlü sanatçının diziye veda edip etmeyeceği ilerleyen bölümlerde belli olacak.

Onur Tuna kimdir?

Onur Tuna, 2 Temmuz 1985 tarihinde Çanakkale’de dünyaya gelmiştir.

Aslen Çanakkale’lidir. Ege Üniversitesi Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı Ses Eğitimi Bölümü'nden mezun olmuştur. Ortaokul yıllarında lisanslı olarak voleybol ve basketbol oynamıştır.

Onur Tuna ayrıca İzmir'de 4 yıl model olarak çalışmıştır. Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde oyunculuk dersleri alan Onur Tuna, oyunculuk kariyerine 2011 yılında Hayat Devam Ediyor adlı dizi ile ilk adımını atmıştır.

Son olarak FOX TV’de yer alan Yasak Elma dizisinde Alihan Taşdemir karakterine hayat veren Onur Tuna, 1.95 metre boyunda, 87 kilo ve Yengeç burcudur.

Onur Tuna’nın rol aldığı dizi ve filmler

2011 – Hayat Devam Ediyor (Sıraç) (TV Dizisi)
2014 – Bi Küçük Eylül Masalı (Atıl) (Sinema Filmi)
2014 – Filinta (Filinta Mustafa) (TV Dizisi)
2016 – Cesur Yürek (Ömer) (TV Dizisi)
2018 – Yasak Elma (Alihan) (TV Dizisi)
2019 – Mucize Doktor (TV Dizisi)

Editör: TE Bilisim