Hatayspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? İşte Hatayspor-Galatasaray muhtemel 11’leri ile ilgili detaylar spor severler tarafından merak konusu oldu. Şampiyonluk yarışında üst sıraların karıştığı son maçlar durumun ne olacağı bu akşam ve yarın akşam belli olacak. Hatayspor Galatasaray maçı için artık heyecan dorukta. Süper Lig'de günün en çok merak edilen maçlarından biri olan zorlu randevu bu akşam başlayacak. Peki, Hatayspor-Galatasaray maçı ne zaman, saat kaçta? İşte Hatayspor-Galatasaray muhtemel 11’leri!

HATAYSPOR-GALATASARAY MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Hatayspor Galatasaray maçı 3 Nisan Cumartesi günü saat 19:00'da başlayacak ve mücadele beIN Sports HD1'den canlı yayınlanacak...

Hatayspor ile Galatasaray, oynayacakları maçla birlikte Süper Lig'de ikinci kez rakip olacak. Ligin ilk yarısında İstanbul'da oynanan karşılaşmayı sarı-kırmızılılar 3-0'lık skorla kazanmıştı. İki takım daha önce Ziraat Türkiye Kupası'nda 2 kez karşılaştı. Bu müsabakalarda iki takım da 1'er galibiyet aldı. Sezon başında oynanan hazırlık maçı ise 1-1 eşitlikle sona ermişti.

HATAYSPOR-GALATASARAY MUHTEMEL 11’LERİ!

Hatayspor: Munir, Popov, Billong, Pablo Santos, Katranis, Aabid, Ribeiro, Traore, Boupendza, Akintola, Diouf

Galatasaray: Muslera, Linnes, Donk, Ozornwafor, Saracchi, Ömer Bayram, Etebo, Fernandes, Arda, Onyekuru, Falcao.

Editör: TE Bilisim