Son zamanda sosyal medyada Sapık Alihan' olarak tanınan Alihan Şimşek tutuklandı mı? Türk Bayrağına, Özgecan Aslan'a saldırdığı videoyla vatandaşlardan büyük tepki toplayan sapık lakaplı Alihan'ın kim olduğu araştırılıyor. Kısa sürede gündem olan şahsın yakalanıp yakalanmadığı merak ediyor. Tutuklanması için binlerce kez tweet atılırken süreçle alakalı sıcak gelişmeler yakında takip ediliyor. Peki, Sosyal medyada gündem olan sapık Alihan kimdir? Sapık Alihan tutuklandı mı? Merak edilen bilgiler haberde.

Sosyal medyada gündem olan sapık Alihan kimdir? Sapık Alihan tutuklandı mı?

Sapık Alihan adıyla anılan Alihan Şimşek, Özgecan Aslan fotoğrafını karşısına alarak sarf ettiği cümlelerle adeta kan dondurdu.

Daha sonra videoda Türk bayrağına ve Özgecan Aslan'a karşı ağza alınmayacak sözler sarfeden şahıs büyük tepki topladı.

20 yaşında olduğu belirtilen Alihan Şimşek'in tutuklandığına dair henüz bir bilgi bulunmuyor.

Sapık Alihan adlı Youtube kanalında Alihan Şimşek isimli şahıs, paylaştığı videolar sosyal medyada gündem oldu. Videoya duyarsız kalamayan vatandaşlar Şimşek'in tutuklanması için Twitter üzerinden çağrıda bulundu.

Sapık Alihan isimli Youtube kanalında Alihan Şimşek adlı şahıs paylaştığı video ile kamuoyunun tepkisini çekti.

Şimşek, paylaştığı videoda Türk bayrağına, Mustafa Kemal Atatürk'e ve vahşice katledilen Özgecan Aslan'a yönelik ağır hakaretler sarf etti.

3 yaşındaki bir çocuğa tecavüz ettiğini de itiraf eden Şimşek için Twitter'da #SapıkAlihanTutuklansın etiketiyle tutuklanma çağrısında bulunuldu.

Not: Şahsın sarf ettiği ifadeleri ve vido yayınına, Diriliş Postası yayın politikamız gereği yer vermiyoruz.

Editör: TE Bilisim