Beşiktaş – Alanyaspor maçı saat kaçta sorusu merak konusu oldu. Son iki maçında istediği futbolu ortaya koyamayan Beşiktaş, Kasımpaşa deplasmanında çok kritik 3 puanı geride bıraktı. Son dönemde performans olarak düşüşe geçen Alanyaspor ise çıkışa geçmek istiyor. Beşiktaş ise kötü gidişata dur diyerek yeni bir seri oluşturmak istiyor. Peki, Beşiktaş – Alanyaspor maçı saat kaçta oynanacak? İşte muhtemel 11’ler...

BEŞİKTAŞ – ALANYASPOR MAÇI SAAT KAÇTA OYNANACAK? İŞTE MUHTEMEL 11’LER

Vodafone Park'ta oynanacak ve saat 19.00’da başlayacak maçı hakem Ümit Öztürk yönetecek. beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

Beşiktaş - Alanyaspor muhtemel 11'ler:

Beşiktaş: Ersin, Rosier, Welinton, Vida, Rıdvan, Josef, Ghezzal, Atiba, Mensah, N’Koudou, Larin

Alanyaspor: Marafona, Juanfran, Fatih, Tzavellas, Moubandje, Siopis, Berkan, Kadzior, Salih, Davidson, Bareiro

Rachid Ghezzal geri dönüyor

Beşiktaş'ta mücadelede gözler, takımın yıldız ismi Rachid Ghezzal'de olacak. Kart cezasını tamamlamasının ardından bugünkü maçla birlikte ilk 11'deki yerine dönecek olan Cezayirli kanat oyuncusu, gol ve asistlerine kaldığı yerden devam etmeye çalışacak. Ghezzal'in kadroya katılımı sonrası geçen haftaki Kasımpaşa mücadelesine sağ açık olarak başlayan Valentin Rosier, bek hattına geri dönecek. Öte yandan koronavirüs tedavisi tamamlanan ve karantinası sona eren Cenk Tosun ve Dorukhan Toköz'ün de bu maçta oynayıp oynamayacakları TFF prosedürleri gereği bugün belli olacak.

Son 2 lig maçında galibiyeti unuttu

Ligde bir haftayı bay geçmesine rağmen ilk sırada yer alan ve şampiyonluğun en güçlü adayları arasında gösterilen Beşiktaş, oynadığı son 2 lig maçında galibiyeti unuttu. Milli maçlar arasına girmeden önce evinde oynadığı son karşılaşmada Fenerbahçe ile 1-1 berabere kalan Siyah-Beyazlı ekip, aranın ardından ilk maçında Kasımpaşa ile karşı karşıya geldi ve sahada 1-0 mağlubiyetle ayrıldı. Sergen Yalçın'ın öğrencileri, Alanyaspor'u devirip 2 maçlık bu olumsuz gidişatı bitirmeyi planlıyor.

Eksik sayısı 2'ye düştü

Sarı kart cezalısı olduğu için Kasımpaşa maçında görev yapamayan Cezayirli yıldız Rachid Ghezzal, cezası sona erdiği için mücadelede forma giyebilecek. Sakatlığı nedeniyle Kasımpaşa deplasmanında forma giyemeyen isimler arasında yer alan Bernard Mensah’ın da görev verilmesi halinde Alanyaspor maçında görev yapması bekleniyor. Fenerbahçe maçında yaşadığı sakatlık sonrası tedavisi sona eren Mensah, son yapılan antrenmanlarda takımla çalıştı. Ek olarak sakatlığı süren Vincent Aboubakar ve sezonu kapatan Ajdin Hasic de bugün görev yapamayacak. Aboubakar'ın pazar günü Erzurumspor'la deplasmanda oynanacak karşılaşmada süre alması bekleniyor.

Beşiktaş’ta 4 futbolcu sarı kart ceza sınırında

Beşiktaş’ta Alanyaspor'la oynanacak müsabaka öncesi 4 futbolcu, sarı kart ceza sınırında yer alıyor. Üçer sarı kartı bulunan Necip Uysal, Valentin Rosier, Cyle Larin ve Josef de Souza, bugün Vodafone Park'taki mücadelede kart görmeleri halinde 34. haftada oynanacak Büyükşehir Belediye Erzurumspor maçında cezalı duruma düşecek. Teknik ekibin, sınırdaki isimlere maç öncesinde kart uyarısında bulunduğu kaydedildi.

Editör: TE Bilisim