Müge Anlı yeni bölüm 9 Nisan Cuma ATV canlı izle! ATV ekranlarının en çok izlenen programlarından olan Müge Anlı ile Tatlı Sert bir haftayı daha bugün yayınlanan bölümü ile bitiriyor. Araştırmacı gazeteci Müge Anlı’nın sunumuyla ekranlara gelen Rahmi Özkan ve Şevki Sözen’in de yorumcu olarak bulundukları Müge Anlı ile Tatlı Sert programında bugün yaşananlar herkes tarafından merak ediliyor. Müge Anlı yeni bölüm 9 Nisan Cuma ATV canlı izle! Müge Anlı YouTube full HD canlı yayın bilgileri haberimizde sizi bekliyor…

MÜGE ANLI YENİ BÖLÜM 9 NİSAN CUMA ATV CANLI İZLE! MÜGE ANLI YOUTUBE FULL HD İZLE!

ATV’de sabah saatlerinin ekranlara kilitleyen programı Müge Anlı ile Tatlı Sert 9 Nisan Cuma bugünkü bölüm aşağıda yer alan adreslerden ziyaret edebilirsiniz.

MÜGE ANLI YENİ BÖLÜM 9 NİSAN CUMA ATV CANLI İZLE!

MÜGE ANLI YOUTUBE 8 NİSAN PERŞEMBE FULL HD İZLE!

Manisa’da meydana gelen Fadime Arslan olayında kan donduran gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. 88 yaşındaki yaşlı kadına şiddet görüntülerinin ardından Dün de programla görüntüleri ortaya çıkaran gelin Fidan Arslan’ın cenaze evinde yaşlı kadının kıyafetlerini giyerek dans ettiği görüntüler ortaya çıkmıştı. Yaşlı kadının ölümü ile ilgili gelin ve kayınvalide birbirlerini suçlarken stüdyo bir anda karışmış Fidan Arslan ve kayınbiraderi birbirine girmişti. Fidan Arslan’ın herkesin görüntülerini kaydetmesi ve evden ayrıldıktan sonra böyle bir suçlamayı ortaya atması şüpheleri arttırdı. Kendisini savunmak isteyen Fidan Arslan ise canlı yayın sonunda gözyaşlarına boğuldu.

Editör: TE Bilisim