Stranger Things 4. sezon ne zaman? Stranger Things yeni sezon ne zaman başlayacak? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Netflix'in en sevilen yapımları arasında yer alan Stranger Things'in yeni sezon yayınlayıp yayınlamayacağı dizinin takipçileri tarafından merak ediliyor. Konusu ve sahneleri ile izleyici büyüleyen dizi 7'den 70'e hitap etmekte. Milyonlarca izleyici tarafından takip edilen dizi en son 3. sezonu ile izleyici karşısına çıkmıştı. Peki, Stranger Things 4. sezon ne zaman? Stranger Things yeni sezon ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar haberimizde…

STRANGER THİNGS YENİ SEZON NE ZAMAN BAŞLAYACAK?

Netflix’in yeni yayınlarından fark etmiş olabileceğiniz gibi, 2021’in ilk, gerçekten, yarısında yeni sezonlar için geri dönen çok fazla tanınmış şov yok ve bunun sebebi yapımın çok uzun süre ertelenmesiydi. Pandemi tüm dünyada üretimin durmasına neden oldu.

Stranger Things 3. sezon prömiyerini 2019 yazında yaptı ve büyük bir hit oldu. Netflix, diziyi 4. sezon için hızla yeniledi ve birkaç ay sonra haberi duyurmuştu.

STRANGER THİNGS 4. SEZON NE ZAMAN?

David Harbour 4. sezon setinde fragmanından bir video paylaşmasıyla dizi severleri heyecanlandırdı.

Stranger Things 4. sezon hala yapım aşamasında. Dizinin yapımı ve yayınlanması süreci onaylandı iptal edilmedi ancak ne zaman yayınlanacağı hakkında henüz net bilgi bulunmamaktadır.

Editör: TE Bilisim