Çinli akıllı telefon üreticisi OnePlus, rakipleriyle kıyaslandığında dar bir ürün yelpazesine ve nispeten küçük bir kullanıcı kitlesine sahip olsa da ortaya koymuş olduğu ilginç projeler ile teknoloji dünyanın dikkatini çekmeyi başarıyor. OnePlus, son olarak Nord LE adında “özel” bir akıllı telefon duyurdu ve teknoloji tutkunlarının kafasında büyük bir soru işareti oluşmasına neden oldu.

OnePlus tarafından yapılan açıklamaya göre OnePlus Nord LE, yalnızca 1 adet üretilecek. Bir başka deyişle Nord LE, teknik özellikleri ile değil üretim adedi ile “özel” bir telefon olacak. Sınırlı üretim akıllı telefonların birkaç yüz ya da birkaç bin adet piyasaya çıktığını görmüştük ancak OnePlus’ın Nord LE ile “sınırlı üretim” terimine yeni bir boyut kazandırdığını söyleyebiliriz.

OnePlus Nord LE, orijinal OnePlus Nord’da bulunmayan, sarı-mavi geçişli özel bir arka yüzey tasarımına sahip olacak. Ayrıca arka yüzeyin tasarımı, orijinal Nord’da olduğu gibi parlak değil, daha yumuşak ve ele oturan bir yapıda olacak. Cihazdan dünya üzerinde yalnızca 1 adet bulunacağından muhtemelen hiçbirimizin bu yüzeye dokunup deneyimleme imkanı bulunmayacak.

Editör: TE Bilisim