Kuruluş Osman 54 bölüm izle full hd tek parça! ATV Kuruluş Osman 54 bölüm canlı izle seçeneklerini barındırdığımız haberimizde, sevilen tarih ve aksiyon dizisi Kuruluş Osman’ın önceki bölümlerinde olanları ve gelecekte olacaklara yer verdik. Oyuncu kadrosu ve kamera arkası ekibiyle dikkat çeken yapımda, Ertuğrul Gazi’nin oğlu Osman Bey’in yürüdüğü zorlu yolda yaşadıkları konu ediniyor. Vatandaşların izlerken heyecanlandıkları aksiyon dolu sahnelerin yer aldığı yeni bölüm yine çok konuşulacak. İşte, Kuruluş Osman 54 bölüm izle full hd tek parça! ATV Kuruluş Osman 54 bölüm canlı izle seçeneklerini sizler için haberimizde derledik…

ATV KURULUŞ OSMAN 54 BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA!

KURULUŞ OSMAN CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Yönetmen koltuğunda Metin Günay’ın oturduğu dönem dizisi Kuruluş Osman,  Osmanlı Devleti’nin kurucusu Osman Gazi dönemini konu almaktadır. Babası Ertuğrul’un izinden yürüyen Osman Bey’i bu yolda zorlu savaşlar, cinayetler, ihanetler ve türlü oyunlar beklemektedir.

Burak Özçivit, Nurettin Sönmez, Ragıp   Savaş, Erkan Avcı, Didem Balçın, Yeşim Ceren Bozoğlu, Görkem Kanbolat Arslan gibi isimlerin rol aldığı Kuruluş Osman her bir yeni bölümünde çok merak edilen Osman Gazi dönemini, "400 çadırlık bir obadan, ilahi aşkla kurulan bir cihan İmparatorluğuna yürüyüşün hikâyesini" konu ediniyor. Dizinin yeni bölümünde sarpa saran olayların nasıl çözümleneceği ise izleyiciler tarafından merak konusu.

KURULUŞ OSMAN 54. BÖLÜM 1. FRAGMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

KURULUŞ OSMAN 54. BÖLÜM 2. FRAGMAN İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

Kuruluş Osman her Çarşamba akşamı  saat 20.00’da ATV ekranlarında izleyici karşısına çıkıyor.

KURULUŞ OSMAN 53. BÖLÜMDE NELER OLDU?

Osman Bey’in, Şeyh Edebali’nin dergahında obadaki hainle ilgili kanıta ulaşmasının ardından amcası Dündar Bey’in peşine düşer. Umur Bey'e kanıtı kendisinden sakladığı için sinirlenen Osman Bey, amcasının bulunması için adamlarına emir verir.

Deşifre olduğunu öğrenen Dündar Bey, çareyi Nikola'ya sığınmakta bulur. Dündar Bey'in deşifre olması, Papa'nın ajanları Süleyman ve Melik'i de telaşlandırır. Dündar Bey'in ihanetinin ortaya çıktığını anlayan Hazal Hatun, Süleyman ve Melik'le birlikte yakalanıp obaya getirilir. Savcı Bey ise Bayhoca'nın ölümünden sorumlu tuttuğu Dündar Bey'in cezasını kendisi kesmek istemektedir.

Osman Bey'in, amcası tarafından yaşadığı ihaneti fırsata çeviren Nikola, İnegöl Kalesi'ne giden Gündüz Bey'den Dündar Bey için taleplerde bulunur. Nikola'nın planına karşılık kendi stratejisini kuran Osman Bey ise Dündar Bey'i ele geçirmek için zekice bir plan kurar.

Editör: TE Bilisim