A101 marketleri, içinde bulunulan koşulları olumlu hale getirecek ve yardımlaşma sayesinde iyi hissettirecek “Hediye Kartı”  ve “Sanal Kart” alternatiflerini bu sene de müşterileriyle buluşturuyor.

Kullanışlı olması ve kolay erişim imkanı sunmasının yanı sıra yenilikçi bir yardım alternatifi olarak lanse edilen Hediye Kartları ve SMS ile telefona yönlendirilebilen Sanal Kartlar A101 marketlerinden temin edebilecek ve ihtiyaç sahiplerine gönderilebilecek.  

50, 100, 150 ve 200 TL olarak doldurulabilen Hediye Kartları ve Sanal Kartlar a101.com.tr haricinde tüm A101 marketlerinde kullanılabilecek. A101’in çok çeşitli ürün yelpazesinden istediği ürünü seçip satın alabilen müşteriler, Hediye Kartlarının ve Sanal Kartların içine yüklenen bedelleri tek seferde kullanabildiği gibi parça parça olarak da harcayabilecek. Pandemi sebebiyle temassız işlemlerin önemsendiği bu dönemde Sanal Kartlar, fiilen temasta bulunmak istemeyenler için hijyenik bir seçenek olarak tercih edilebilecek.

A101 aracılığıyla sevdiklerini ve ihtiyaç sahiplerini sevindirmek için Hediye Kartı veya Sanal Kart almak isteyenler ödemeyi nakit, kredi kartı, fastPay ve BKM Express ile yapabiliyor. Tüm A101 marketlerinde geçerli olan Sanal Kart alındığında, kartın hediye edileceği kişinin telefon numarasına SMS ile kart numarası ve pin kodu gönderiliyor. Sanal Kartlar bu numara ve pin kodu ile 2 yıl süreyle kullanılabiliyor.

KURUMSAL HEDİYE KARTI İLE SEPET DOLUSU MUTLULUK

Bireysel olarak yardım sağlamanın dışında kurum motivasyonunu sağlayarak, çalışan aidiyetini  arttırmak isteyen kurumlar; çalışanlarına, bayiilerine, müşterilerine  ya da ihtiyaç sahiplerine “Hediye Kartı”  ve “Sanal Kart” alternatiflerinden biriyle destek olabilirler. Kurumlara sunulan yenilikçi çözüm alternatifleri de bireysel Hediye Kartları ya da Sanal Kartlar ile aynı kullanım şartlarına sahip. İlgilenenler [email protected] adresinden iletişim kurarak detaylı bilgi sahibi olabilir.

Editör: TE Bilisim