Save Ralph tavşanı nedir, ne demek? Save Ralph neden sosyal medyada gündem oldu? soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılınca detayları sizler için haberimizde derledik. Sosyal medya paylaşım platformlarında Save Ralph kısa filmi gündemden düşmeyince Kısa sürede çok kişi tarafından araştırılmaya başlanıp ve izlenmeye başlandı. Peki, Save Ralph tavşanı nedir, ne demek? Save Ralph neden sosyal medyada gündem oldu? işte tüm detaylar haberimizde…

SAVE RALPH TAVŞANI NEDİR, NE DEMEK?

Save Ralph ya da Türkçe ifadesi ile 'Ralph'ı kurtar' anlamına gelen kısa film, dermatolojik testlerde kullanılan tavşanların durumunu konu alıyor. Deney tavşanlarının gördüğü zulümlerin ele alındığı Save Ralph kısa filminde, deney esnasında yaşanan olumsuzluklara dikkat çekilmek isteniyor.

Save Ralp kısa filmi ile dermatolojik testlerde kullanılan tavşanlar konu ediliyor. Deney tavşanlarının ele alındığı Save Ralph kısa filminde deneyler esnasında yaşanan olumsuzluklara dikkat çekiliyor.

SAVE RALPH NEDEN SOSYAL MEDYADA GÜNDEM OLDU?

Ralph isimli bir tavşanın gündelik hayatının anlatıldığı kısa filmde tavşanın işe gitmesi ve bir laboratuarda denek olarak çalıştığı görülüyor. Film, güzellik için hayvanların acı çekmemesi ve ölmemeleri için önemli bir söz söyleyerek sona eriyor.

SAVE RALPH KISA FİLMİ SESLENDİRME KADROSU

Deneklik yapan bir tavşanın anlattığı hikayede, tavşan Ralph karakterini, ünlü yönetmen ve oyuncu Taika Waititi seslendiriyor. Seslendirme kadrosunda ayrıca Zac Efron, Ricky Gervais, ve Olivia Munn başı çekiyor. Tricia Helfer, Pom Klementieff ve Rodrigo Santoro'nun da seslendirme kadrosunda yer aldığı kısa film, Humane Society International'ın başlattığı kampanya ile başladı.

Editör: TE Bilisim