Emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? 2021 emeklilere bayram ikramiyesi son dakika ile ilgili haberlerin detaylarını sizler için araştırdık. Her yıl düzenli olarak emekli vatandaşlar verilen bayram ikramiyelerinin bu yıl ne kadar olduğu ve hangi gün yatacağı konusunda sıkça araştırılan Emekli bayram ikramiyesi ne zaman verilecek? 2021 emeklilere bayram ikramiyesi son dakika! Soruların yanıtını sizler için haberimizde derledik. İşte tüm detaylar haberimizde…

EMEKLİ BAYRAM İKRAMİYESİ NE ZAMAN VERİLECEK?

Ramazan Bayramı'nın birinci günü bu yıl 13 Mayıs 2021 tarihine denk geliyor. Emeklilere Ramazan Bayramı’nda da ikramiye verilecek. Bu ikramiye her yıl bayramdan önce veriliyor. Emeklilere ödenen ikramiyelerin bayramdan hemen önce ödenmesi bekleniliyor.

Koronavirüs tedbirleri kapsamında 2020 Ramazan Bayramı ikramiyesi ödemeleri öne çekilmişti. Emeklilerin 2021 Ramazan Bayramı ikramiyeleri için net tarih belli olduğunda ayrıntılara haberimizde yer vereceğiz.

2021 EMEKLİLERE BAYRAM İKRAMİYESİ SON DAKİKA!

Ramazan ve Kurban olmak üzere yılda iki kez ödenen bayram ikramiyelerinden SGK'dan emekli aylığı alanların yanı sıra, yaşlılık aylığı, vazife malullüğü aylığı, ölüm aylığı ile sürekli iş göremezlik geliri almakta olan kişiler, şehit yakınları, gaziler, güvenlik korucuları, şampiyon sporcular ve terör mağduru sivil vatandaşlar ile bu kişilerin hak sahipleri de ikramiye almaya hak kazanıyor. İkramiyeden ölüm aylığı (dul ve yetim aylığı) alanlar da faydalanabiliyor.

Editör: TE Bilisim