BluTV ücretsiz nasıl izlenir? BluTV ücretsiz izleme nasıl yapılır? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. BluTV, hafta sonu geçerli olacak sokağa çıkma yasağı nedeniyle duyurduğu ücretsiz erişim kampanyasını başlattı. “Kapımız herkese açık” diyen dijital yayın platformu kullanıcıların kampanyadan nasıl yararlanabileceklerini açıklarken, aynı zamanda ne tür içeriklerin ücretsiz olacağıyla alakalı bilgiler de verdi. Peki, BluTV ücretsiz nasıl izlenir? BluTV ücretsiz izleme nasıl yapılır? İşte tüm detaylar haberimizde…

BLUTV ÜCRETSİZ NASIL İZLENİR? BLUTV ÜCRETSİZ İZLEME NASIL YAPILIR?

Kampanyaya katılmak için hâlihazırda hesabınızın olması gerekmiyor. Sadece isim ve e-posta bilgisi girerek ücretsiz erişim hakkına sahip olabiliyorsunuz. BluTV bu kapsamda geçerli olmak üzere özel bir kupon kodu yayınladı. İçerikleri ücretsiz izlemek isteyenlerin bu kodu kullanmaları gerektiğini belirtti.

Aşağıdaki adımları takip ederek BluTV ücretsiz erişim kampanyasına katılabilirsiniz.

  1. www.blutv.com adresine giriş yapın ve üst kısımdaki “Ücretsiz İzle” butonuna tıklayın. Alternatif olarak şu linkten de aynı sayfaya ulaşabilirsiniz.
  2. Açılan sayfadaki ilgili kısımlara Ad-Soyad, e-posta adresi ve parola girin. Ardından “Kayıt ol” butonuna basın.
  3. Hiçbir şeye dokunmadan “Devam Et” düğmesine tıklayın. Sonraki aşamada, kupon kodu alanına blutvizliyorum yazın ve “Onayla”ya basarak aktif edin. Tüm işlemler bu kadar.

Editör: TE Bilisim