2021 A101 ne zaman kapanıyor? A101, BİM, ŞOK ne zaman kapanıyor? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Son gerçekleştirilen Kabine Toplantısı ile birlikte kısmi kapanma uygulaması başlamıştı. Vaka sayısındaki artış nedeniyle uygulanan kısmi kapanmanın ardından bakkal ve market çalışma saatleri de yeniden düzenlendi. Vatandaşlar evlerinin temel ihtiyaçlarını karşılamak için alışverişlerini yapmak isterlerken bilindiği üzere hafta sonu sokağa çıkma yasağı uygulanıyor. Bu kapsamda; 2021 A101 ne zaman kapanıyor? A101, BİM, ŞOK ne zaman kapanıyor? İşte İçişleri Bakanlığının genelgesinde yer alan marketlerin çalışma saatleri…

2021 A101 NE ZAMAN KAPANIYOR? A101, BİM, ŞOK NE ZAMAN KAPANIYOR?

İçişleri Bakanlığı genelgesi ile birlikte marketlerin açılış ve kapanış saatleri belli oldu. Kısmi kapanma uygulaması ile birlikte sokağa çıkma yasağının olduğu hafta sonu Cumartesi ve Pazar günleri marketler belirlenen saat aralıklarında hizmet verebilecekler.

Hafta sonları cuma günleri saat 19.00'da başlayıp, cumartesi ve pazar günlerinin tamamını kapsayacak ve pazartesi günleri saat 05.00'de tamamlanacak şekilde sokağa çıkma kısıtlaması uygulanacak. Sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu cumartesi ve pazar günleri market, bakkal, manav, kasaplar ve kuruyemişçilerin 10.00-17.00 saatleri arasında faaliyet gösterebilecek.

Editör: TE Bilisim