Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor sorusunu merak eden izleyiciler dizinin yayın saatini araştırıyor. Her bölümü heyecan bekleyen izleyiciler yeni bölümde neler yaşanacağını merak ediyor. Yeni bölümde Salih’in ormanda gizemli bir kapıdan içeri girdiğini gören çocuklar onu takip ederler ve yeni bir maceraya atılırlar. Yeni bölümü iple çekenler dizinin yayın saatini merak ediyor. Peki, Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor 18 Nisan Pazar? İşte Tozkopran İskender'in saati...

Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor 18 Nisan Pazar? İşte Tozkopran İskender'in saati...

TRT 1ekranlarında yayınlanan çocuklar ve onlarla birlikte ailelerinde severek izlediği Tozkoparan, on dokuzuncu bölümüyle 24 Mart Pazar saat 17.00’da ekrana geliyor. Sıra dışı ve macera dolu hikayesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın on dokuzuncu bölümünde neler olacak;

Salih’in ormanda gizemli bir kapıdan içeri girdiğini gören çocuklar onu takip ederler ve bir anda kendilerini yer altındaki karanlık koridorlarla dolu bir yapının içinde bulurlar.
Uzun süre Mete’den haber alamayan Yasemin tedirgin olur. Bu durumu fırsat bilen Ayla, Yasemin’i Salih’e karşı cephe almaya zorlar.
 
Yer altındaki tünellerde şifreli bir kapı keşfeden çocuklar kapıyı açabilmek için bu şifreleri çözebilecekler mi?
 
Ayla’nın sinsi planı işe yarayacak mı?

TOZKOPARAN İSKENDER 18.BÖLÜM ÖZET

İskender, kapının önüne bırakılan kuzgun tüyünü bulunca Salih ve Mavi Ay’ın canı yeniden sıkılmıştır. Kuzgunların dönmüş olma ihtimalinin yanı sıra birisi özellikle İskender ile uğraşıyor gibidir. Diğer yandan  Savaş, Fikri’ye naz yapar ve gerçekte neler olup bittiğini öğrenmek ister. Savaş’a karşı mahcup olan Fikri, Savaş’a kendisinden ne isterse yapacağına söz verir. Mavi Ay ve Kasırga, tam okçuluk müsabakası sırasında Giovanni’nin Tayfun’a söylediği söz ile birlikte şok olur. Evlatlıktan reddedileceklerini duyan Tayfun ve Duygu, soluğu babaannelerinin yanında alırlar. Yalnızca Kasırga üyeleri değil, tüm öğretmenler ve Mavi Ay da yaşananlar karşısında oldukça üzülür. Tayfun ve Duygu’ya yardım etmek isteyen Mavi Ay bir plan yapar ve Kasırga’nın kulüp odasına giderler. Ancak planın işe yaraması için Kasırga’nın Mavi Ay ile iş birliği yapması lazımdır.
 
İskender’in bulduğu kuzgun tüyü ne anlama geliyor? Savaş, yaptıklarını affettirmeye çalışan Fikri’den ne isteyecek? Tayfun ve Duygu evlatlıktan ret mi ediliyor? Mavi Ay’ın Tayfun ve Duygu’ya yardım etmek için yaptığı plan ne?

Editör: TE Bilisim