2021 AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF online sınav sonuçları ne zaman belli olacak? Soruları öğrenciler tarafından sıkça araştırılmaya başladı. AÖF (Açıköğretim) sınav sonuçlarının ne zaman açıklanacağı ile ilgili kurum tarafından son dakika açıklaması yapıldı. Koronavirüs önlemleri kapsamında bahar dönemi vize sınavları online yapılıyor. AÖF sonuçları ile ilgili yapılan açıklamada tüm süreçlerin tamamlanmasının ardından sonuçların açıklanacağı duyuruldu. 2021 AÖF sınav sonuçları ne zaman açıklanır? AÖF online sınav sonuçları ne zaman belli olacak? İşte detaylar…

2021 AÖF SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN AÇIKLANIR?

AÖF sınavı online bir şekilde yapılıyor. AÖF bahar dönemi ara sınavlarına "esinav.anadolu.edu.tr" adresi üzerinden e- devlet şifreniz ya da öğrenci şifrenizle giriş yapabilirsiniz.

AÖF ONLİNE SINAV SONUÇLARI NE ZAMAN BELLİ OLACAK?

Kurum tarafından yapılan açıklamada, ‘Sınav sonuçları sınavla ilgili tüm süreçler tamamlandığında açıklanacaktır. Sonuçlar ile ilgili duyurular için kurumsal sosyal medya hesaplarımız ile web sitemizi takip edebilirsiniz.’ denildi.

Açıköğretim, İktisat ve İşletme Fakülteleri 2020-2021 Bahar Dönemi Ara Sınavları farklı dönemler için 10-11-12 Nisan ve 17-18-19 Nisan 2021 tarihlerinde düzenleniyor. Sınavda her ders için 30 soru ve 40 dakika süre olacaktır.

10-11-12 Nisan tarihlerinde düzenlenen Bahar Yarıyılı Ara Sınavları için sınav sorularına itirazlar 15 Nisan saat 23.59'a kadar Öğrenci Otomasyonundan yapıldı.

Editör: TE Bilisim