Uyanış Büyük Selçuklu 29 bölüm izle! Son bölüm full hd tek parça izle alternatiflerine yer verdiğimiz haberimizde, Uyanış Büyük Selçuklu’da bir önceki bölümde neler yaşandığını ve yayınlanacak olan yeni bölümde nelerin gelişeceğini sizler için derledik. TRT 1 ekranlarının vazgeçilmez tarih, aksiyon ve dram dizisi, izleyiciler tarafından sıkça takip ediliyor. Nefeslerini tutan seyirciler, heyecan içinde bekleyişlerini sürdürürken, obada karışan işlerin nasıl çözüleceğini ise merak ediyor. İşte, Uyanış Büyük Selçuklu 29 bölüm izle! Son bölüm full hd tek parça izle seçeneklerinin tamamı…

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU 29 BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE!

Yönetmen koltuğunda Emre Konuk'un yer aldığı dizi, Büyük Selçuklu İmparatorluğu'nun tarihi, siyasi olayları ve o dönemde yaşanan savaşlarını konu alıyor. Sultan Melikşah, Sultan Alparslan’dan aldığı Selçuklu Devleti’nin gücünü doruklarına çıkarırken Selçuklu büyüdükçe düşmanları da hem devletin içinde hem de dışında çoğalmaya devam ediyor.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU SON BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE!

Buğra Gülsoy, Ekin Koç, Hatice Şendil, Mehmet Özgür, Sevda Erginci ve Leyla Lydia Tuğutlu gibi isimlerin rol aldığı Uyanış Büyük Selçuklu, her bir yeni bölümünde Selçuklu İmparatorluğunun çok merak edilen Melikşah dönemini konu ediniyor. İçeride ve dışarıda ki birçok düşmanın hevesini kursağında bırakan, zorlu badirelerden geçen Melikşah’ı bu akşam yayınlanacak yeni bölümde nelerin beklediği ise merak konusu.

Her Pazartesi akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranında izleyici karşısına çıkan Uyanış Büyük Selçuklu, iftar özel programı nedeniyle Ramazan ayı boyunca 20.30’da başlayacak.

UYANIŞ BÜYÜK SELÇUKLU BU AKŞAM VAR MI? 

Uyanış Büyük Selçuklu dizisinin yapımcılığını üstlenen Akli Film'den bu hafta fragmanı yayınlanmayan 29. bölüme ilişkin açıklama yapıldı. Koronavirüs pandemisinin hızla ilerlemesi ve artan vaka sayıları nedeniyle bu hafta seti durdurma kararı aldıklarını açıklayan Akli Film açıklamasında "Her canın kıymetini bildiğimiz için ve pandemiyle daha başarılı mücadele edebilmek için bir kez daha durmak zorunda kaldık." dedi.

TRT 1 yayın akışında saat 20.30’da Uyanış Büyük Selçuklu yer alırken dizinin yeni bölümünün mü yoksa kolaj bölümünün mü ekrana geleceği tam olarak netlik kazanmış değil. 29. bölüm fragmanı da hala yayınlanmadı. Uyanış Büyük Selçuk’nun 29. Bölümü öncesi duyuru yapıldı. Yapımcı Emre Konuk Twitter hesabından, “Kıymetli ekibimizin sağlığını dikkatle muhafaza edebilmek için değerli izleyicilerimizden bir hafta müsaade istiyoruz.” açıklaması yaptı.

Editör: TE Bilisim