CHP İstanbul İl Başkanı  Canan Kaftancıoğlu, sosyal medya hesabından çirkin bir paylaşıma imza attı.

YALANINA AYLAN BEBEĞİ ALET ETTİ

Kaftancıoğlu, hükümet yetkililerinin açıklamaları ve CHP'li milletvekili İlhan Kesici'nin, partisinin iddialarını yalanlayarak " Merkez Bankası'nın rezervi kaybolmaz" şeklindeki açıklamasına rağmen propagandasını sürdürdü. Kaftancıoğlu kirli siyasetine Suriye'deki iç savaştan kaçarak Avrupa'ya gitmek isterken bindikleri tekne batan ve 2 Eylül 2015 tarihinde cesedi Bodrum'da sahile vuran Aylan Kurdi bebeği de alet etti.

SOSYAL MEDYADAN TEPKİ YAĞDI

Kaftancıoğlu'nun sosyal medya hesabından yaptığı çirkin paylaşıma başta Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk ve AK Parti İstanbul Milletvekili Rumeysa Kadak olmak üzere çok sayıda sosyal medya kullanıcısı tepki gösterdi.

"VİCDANLARI KARARMIŞ"

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanı Zehra Zümrüt Selçuk, yaptığı paylaşımda, "Bir masum çocuğun cansız bedenini kirli ve seviyesiz siyaset anlayışlarına alet edebilecek kadar vicdanları kararmış. Siyaset bu değil, insanlık hiç değil." dedi.

"AYLAN BEBEĞİN RUHU BU KÖTÜLÜĞÜ YENECEK"

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül ise çirkin paylaşım hakkında, "Masum bir yavrunun cansız bedenini kirli siyasetine alet edebilecek kadar alçalan zihniyete Rabbim fırsat vermesin. Aylan bebeğin ruhu, bu kötülüğü yenecek..." sözleriyle tepkisini gösterdi.

"YAZIKTIR, AYIPTIR, GÜNAHTIR"

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın da paylaşıma tepki göstererek, "Aylan bebeğin cansız bedenini karanlık siyasetine alet edecek kadar süflileşen bir zihniyetin ülkemize ve dünyamıza vereceği hiçbir iyilik ve güzellik yoktur. Yapmayın Yazıktır, ayıptır, günahtır." dedi.

Editör: TE Bilisim