Masumlar Apartmanı 30 bölüm full hd tek parça izle seçeneği ile beraber yönetmen ve oyuncu kadrosunu da haberimizde yer verdiğimiz dizide bu hafta yaşanacak gelişmeler merakla bekleniyor. İzleyicilerin sıkı takip ettiği yapım yalnızca senaryosuyla değil oyuncu kadrosuyla da çok konuşuluyor. Son yayınlanan ön gösterimlerin ardından iyice heyecanlanan vatandaşlar nefeslerini tuttu. Safiye, Gülben, Han, Neriman ve İnci gibi birçok hayatın ele alındığı çekim TRT 1 ekranlarında seyirci karşısına çıkıyor. İşte, Masumlar Apartmanı 30 bölüm full hd tek parça izle seçeneğiyle birlikte yönetmen ve oyuncu kadrosunda yer alan isimler…

MASUMLAR APARTMANI 30. BÖLÜM İZLE FULL HD TEK PARÇA!

MASUMLAR APARTMANI 30. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN!

Dizinin resmi YouTube hesabından paylaşılan 30’uncu bölüm fragmanı;

Her Salı akşamı saat 20.00’da TRT 1 ekranlarında izleyici karşısına çıkan Masumlar Apartmanı, iftar özel programı nedeniyle  Ramazan ayı boyunca 20.30’da başlayacak.

MASUMLAR APARTMANI YÖNETMEN VE OYUNCU KADROSU!

Çağrı Vila Lostuvalı’nın yönetmen koltuğuna oturduğu dram, psikoloji ve aşk türünde geçen, gerçek bir hayat hikâyesini konu edinen Masumlar Apartmanı. Dr. Gülseren Budayıcıoğlu’nun “Madalyonun İçi” romanının, “Çöp Apartmanı” bölümünden uyarlanmıştır. Yaptığı bir kazayla hayatı değişen İnci, Han ve büyük sırlarla dolu ailesi ile tanışacaktır. Han’ın yaşamı, takıntılarla dolu olan ablaları Safiye ve Gülben’in en büyük korkusu ise kardeşlerini kaybetmektir.

Birkan Sokullu, Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Merve Dizdar, Metin Coşkun, Gizem Katmer gibi oyuncuların rol aldığı Masumlar Apartmanı, her bir yeni bölümünde Han ve İnci’nin ne olacağı belirsiz ilişkilerini, aile içinde geçen olayları, temizlik hastası Safiye ve kardeşi Gülben’in zorlu aşk hayatlarını konu ediniyor. Aile içinde neler yaşanacağı, Han, İnci, Safiye ve Gülben’i bu akşam yayınlanacak yeni bölümde nelerin beklediği ise merak konusu.

Editör: TE Bilisim