Kaya Temel / Özel Haber

Menemenspor Teknik Direktörü Ümit Karan, Diriliş Postası Spor Müdürü Kaya Temel’e açıklamalarda bulundu.

TFF 1. Lig ekiplerinden Menemenspor’un Teknik Direktörü Ümit Karan, TFF’yi her fırsatta oruç tutan futbolcular konusunda uyardıklarını söyledi. Ümit Karan’ın müsabakaların iftardan sonraya alınması için gösterdiği çaba olumlu sonuç verdi ve TFF maç saatlerinde düzenlemeye gitti.

Süper Lig’in 37. haftasında 5 müsabakanın, TFF 1. Lig’in 32. haftasında ise tüm maçların saatlerinde değişikliğe gidildi. Menemenspor Teknik Direktörü Ümit Karan, gazetemize yaptığı açıklamada, “TFF’ye maç saatlerinin iftar sonrasına alınması için Ramazan ayının ilk günlerinde talepte bulunmuştuk. Fakat, TFF maç saatlerinde bir değişikliğe gitmemişti. Pazar günü Eskişehirspor ile önemli bir maça çıkacağız. Bu maç öncesi TFF’ye tekrar başvuru yaptık ve başvurumuz sonunda kabul edildi. Herkes rahat bir nefes aldı.” dedi.

‘HAYIRLI HABER ALDIK’

Karan, diğer kulüplerin ve futbolcuların da bu kararda çok büyük etkisinin olduğunu söyleyerek, “Belki de bu kararın öncülerinden birisiyiz. Her fırsatta TFF’ye bu durumu anlattık. Sonunda hayırlı bir haber alabildik.” ifadelerini kullandı.

PERFORMANSI ETKİLİYOR 

Diriliş Postası Spor Müdürü Temel’in, “Ümit hocam, futbolcuların oruçlu olarak sahaya çıkması performanslarını ne kadar etkiliyordu?” sorusuna, “Oruçlu bir futbolcuyu bu durum %99.9 kötü etkiliyor. Ayrıca ne kadar etkilediğini hepimiz geçtiğimiz haftadaki İstanbulspor maçında gördük.” cevabını verdi.

Öte yandan, Menemenspor Teknik Direktörü Ümit Karan, ligde kalacaklarına yürekten inandığını söyledi.

TFF 1. Lig'de bitime 3 maç kala düşme potasının 5 puan önünde yer alan Menemenspor pazar günü evinde oynayacağı Eskişehirspor karşılaşmasına mutlak galibiyet parolasıyla hazırlanırken gözler bir yandan da Akhisarspor-Altay maçına çevrilecek.

-55 ülke Avrupa Süper Ligi'ni kınadı

Editör: TE Bilisim