Aydem halka arz ne zaman yapılacak? Aydem borsada ne zaman işlem görecek? Soruları şirket hisselerini sıkı takip eden vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Enerji sektöründe faaliyet göstermekte olan Aydem halka arz talep toplama tarihi devam ediyor. Geçtiğimiz gün başlayan süreç Garanti Yatırım, İş Yatırım, Türkiye Sanayi ve Kalkınma Bankası liderliğinde gerçekleşti. Şirketten pay sahibi edinmek isteyen binlerce kişi Aydem halka arz ne zaman yapılacak? Aydem borsada ne zaman işlem görecek? gibi sorulara yanıt aramaya başladı. Tüm detaylar haberimizde…

AYDEM HALKA ARZ NE ZAMAN YAPILACAK? AYDEM BORSADA NE ZAMAN İŞLEM GÖRECEK?

Firmadan yapılan açıklamaya göre, halka arz için talep toplama tarihleri 19-22 Nisan, hisse başı fiyat aralığı ise 8,50-9,90 TL olarak belirlendi.

Halka arzın büyüklüğü ek pay satışı ile birlikte toplamda 1,1 milyar TL-1,3 milyar TL aralığında, şirketin halka açıklık oranı da ek pay satışı ile birlikte toplam yüzde 18,44 olacak. Konsorsiyum liderliğini Garanti Yatırım, İş Yatırım, Türkiye Kalkınma ve Yatırım Bankası ile Yapı Kredi Yatırım'ın üstlendiği, Halk Yatırım, Vakıf Yatırım ve Ziraat Yatırım'ın eş liderler olarak görev alacağı halka arz, sermaye artırımı ve ortak satışı yoluyla gerçekleştirilecek.

Editör: TE Bilisim