Kısa çalışma ödeneği ne zaman kadar uzatıldı? Kısa çalışma ödeneği hangi ay son bulacak? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Koronavirüsle mücadele kapsamında ülke genelinde yasakların tekrar uygulanmasıyla birlikte işyerlerini açamayan vatandaşlar kısa çalışma ödeneği hakkında sıkça sorular sormaya başladı. Son dakika açıklamasında bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan konuyla alakalı ifadeler kullandı. Peki, Kısa çalışma ödeneği ne zaman kadar uzatıldı? 2021 Kısa çalışma ödeneği uzatıldı mı? İşte detaylar haberimizde…

2021 KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ UZATILDI MI?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'nde Turizm Haftası münasebetiyle turizm temsilcilerini kabul etti.

KISA ÇALIŞMA ÖDENEĞİ NE ZAMAN BİTİYOR?

Temsilcilerle görüşen Erdoğan burada yaptığı açıklamada martta son bulan kısa çalışma ödeneğinin 3 ay daha uzatıldığı müjdesini verdi.

"Tüm sektörler için geçerli olmak üzere kısa çalışma ödeneği uygulamasına devam etme kararı aldık." İfadelerini kullanan Erdoğan Turizm sektörüne dair de bazı kararları açıkladı. Erdoğan konuya ilişkin şu ifadeleri kullandı:

Turizm sektöründe mayısta sona erecek KDV indirimlerinin haziran sonuna kadar devam etmesine karar verdik.
Editör: TE Bilisim