2021 Ebeler günü ne zaman, hangi gün kutlanacak? İşte Ebeler haftası kutlama mesajları ile ilgili merak edilen detayları sizler için haberimizde derledik. Yeni bir canlının dünyaya gelmesine yardımcı olan, doğum ağrısı çeken bir annenin acılarını dindiren, bir annenin en mutlu anlarında yanında olan ve onların canına can katan ebelere özel Ebeler Haftası, her yıl aynı tarihler arasında kutlanıyor. Bu özel gününü kutlamak isteyen vatandaşlar, Ebeler Haftası kutlama mesajları hakkında araştırmalar yapıyor. Peki, 2021 Ebeler günü ne zaman, hangi gün kutlanacak? İşte Ebeler haftası kutlama mesajları…

2021 EBELER GÜNÜ NE ZAMAN, HANGİ GÜN KUTLANACAK?

Ebelik mesleği, hamilelik döneminde hamileliğin teşhisi ve gözetimi ile normal doğum yaptırmakla görevli olan kişilerin oluşturduğu tıbbi bir meslek olarak tarif edilebilir. Yapılan ebelik uygulamaları dünya ebeleri arasında belirgin farklılıklar gösterse de genelde gebeliğin doğal, normal yanları üzerinde yoğunlaşmaktadır. Ebeler doğum öncesi bakımı sağlamakta, doğumun gidişini yönlendirmekte ve normal doğum yapmaya yardımcı olmaktadır.

Türkiye'de Ebeler Haftası 21-28 Nisan tarihlerinde kutlanmaktadır.

Dünya Ebeler Günü ise 5 Mayıs günü kutlanmaktadır.

EBELER HAFTASI KUTLAMA MESAJLARI

Ebeler Haftasına girilmesiyle birlikte güç koşullar altında görev ve sorumluluklarını yerine getirmeye çalışan ebelerimizin bu özel gününü kutlamak isteyen vatandaşlar, Ebeler Haftası kutlama mesajları hakkında araştırmalar yapıyor.

Eline doğduğumuz, dünyaya geldiğimizde ilk tanıştığımız insanlar olan ebelerimizin Ebeler Haftası'nı kutluyorum...

Hiçbir fedakarlıktan kaçınmayan, özverili, cefakar ve yüreği insan sevgisiyle dolu Beyaz Meleklerimizin 21-28 Nisan Ebeler Haftası'nı yürekten kutlar, çalışmalarında kolaylıklar dilerim...

Doğum öncesinde, anında ve sonrasında gece gündüz demeden fedakarca hizmet veren tüm ebelerimizin ebeler haftasını kutlarız.

Her türlü olumsuzlukta, maddi ve manevi zorlukta ülkemizin her köşesinde, yeni bir çocuk için işinin kutsallığından ödün vermeksizin, her türlü özveri ve gayretle mesleğini icra etmeye çalışan Ebelerimizin Ebeler Haftası kutlu olsun.

Ebelerimiz, yurdun her yerinde, şifa dağıtır. Gece, gündüz, dağ, taş demez seğirtir ve halkı, sağlık açısından eğitir. Dünyanın en eski ve kutsal mesleklerinden biri Ebeliktir…

Anne ve bebek sağlığını korumak için büyük bir özveri ile görev yapan ebelerimize teşekkür ediyoruz.

Ebeler, sağlık hizmetinin kutsal anasıdır. Dünyanın en eski ve kutsal mesleklerinden biri Ebeliktir. 21-28 Nisan Ebeler Haftası kutlu olsun.

Anne ve bebek sağlığını korumak için büyük bir özveri ile görev yapan ebelerimize teşekkür ediyoruz.

Annelik duygusunu ilk yaşama anının görevlisi olan ve kutsal bir görevi icra eden ebelerimizin 21-28 Nisan #EbelerHaftası’nı kutluyoruz.

Sevgi ve şefkatle miniklerin hayatlarına dokunan tüm ebelerin Ebeler Haftası’nı kutlarız.

Editör: TE Bilisim