2021 MSÜ tercihleri ne zaman yapılacak? ÖSYM MSÜ tercihleri hangi tarihte? Soruları adaylar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. ÖSYM, Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavı için sonuçların açıklanacağı tarih asker adaylar tarafından beklenirken ÖSYM son dakika açıklamasında bulundu. ÖSYM sonuç ekranından sınavların sonuçlarını görüntüleyen vatandaşlar ikinci aşama olan tercihlerin hangi tarihler arasında yapılacağını merak edip sıkça araştırınca detayları haberimizde yer verdik. İşte detaylar…

2021 MSÜ TERCİHLERİ NE ZAMAN YAPILACAK? ÖSYM MSÜ TERCİHLERİ HANGİ TARİHTE?

MSÜ sınavı, geçtiğimiz yıl ÖSYM Başkanlığınca 14 Haziran 2020 tarihinde yapılmıştı.

Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına (2020-MSÜ) katılan adaylar, Harp Okulları ve Astsubay Meslek Yüksekokulları tercihlerini, 01 -26 Haziran 2020 tarihleri arasında https://personeltemin.msb.gov.tr internet adresinden yapmıştı. Bu bilgiler dahilinde 2021 MSÜ tercihlerinin Nisan ayının sonuna kadar yapılabilecek.

Belirtilen süre içerisinde tercihini yapmayan adaylar, 2'nci Seçim Aşamalarına çağrılmayacak.

MSÜ SINAV SONUÇLARI GÖRÜNTÜLEME EKRANI

Adaylar, sınav sonuçlarına 22 Nisan 2021 tarihinde saat 11.00’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebileceklerdir.

Editör: TE Bilisim