Veteriner Hekimler Günü ne zaman? İşte Veteriner günü ile ilgili güzel söz ve mesajları ile ilgili merak edilen detayları sizler için araştırdık. Dünya çapında her yıl aynı tarihlere denk gelen Dünya Veteriner Hekimler Günü, halk sağlığı ve hayvan sağlığına yapmış oldukları katkıların anılmasını sağlayan gündür. Sağlık sektöründe çalışan veterinerlerin günlerini en güzel mesajlarla kutlayabilirsiniz. Dünya Veteriner Hekimler Günü sözleri ve kutlama mesajını yakın dostunuza göndererek onların yanında olduğunu hissettirebilirsiniz. Peki, Veteriner Hekimler Günü ne zaman? İşte Veteriner günü ile ilgili güzel söz ve mesajlar!

VETERİNER HEKİMLER GÜNÜ NE ZAMAN?

Dünya Veteriner Hekimler Günü 25 Nisan 2020 tarihinde kutlanıyor. Veteriner hekimler, sağlık alanında, halk sağlığı çalışmalarında omuz omuza, dayanışma içinde olduğumuz bir mesleğin değerli mensuplarıdır.

Dünya Veteriner Hekimleri Günü, Dünya Veteriner Hekimleri Birliği tarafından 2000 yılından bu yana her yıl Nisan ayının son Cumartesi günü kutlanmaktadır.

VETERİNER GÜNÜ İLE İLGİLİ GÜZEL SÖZ VE MESAJLAR!

Sevgi, merhamet, şefkat ve fedakarlıklarla görevini yapan tüm veterinerlerin Dünya Veteriner Hekimler Günü ‘nü kutlarım.

Tüm dünyada yaşanan Covid-19 salgını da bir kez daha, veteriner hekimsiz insan sağlığının olamayacağını göstermiştir. Tüm veterinerlerin.

Dünya Veteriner Hekimler Günü ‘nü kutlu olsun.

Merver Ansel, Yüzbaşı Kemal Cemil, Cengiz Aytmatov ve Mehmet Akif Ersoy’un meslektaşları olan güzide mesleğin güzide temsilcileri Dünya Veteriner Hekimler Günü‘nüz kutlu olsun…

Ağızsız dilsiz hayvan dostlarımızın yaşamına sağlığına onlara neyin var diye soramadan cevap alamadan katkı veren değerli tıp insanları gününüz kutlu olsun. İyi ki varsınız…

Hayvan sağlığı, hayvan refahı, gıda güvenilirliği ve halk sağlığının korunması kapsamında özveri ile çalışan değerli meslektaşlarımızın gününü tebrik ederiz.

Veteriner hekimlerimize hayvan sağlığı, gıda güvenilirliği ve dolayısıyla insan sağlığına sundukları katkılar nedeniyle teşekkür ediyoruz. Dünya Veteriner Hekimler Günü kutlu olsun.

Sağlık hizmetleri adına görev yapan tüm veteriner hekimlerin, Dünya Veteriner Hekimler Günü’nü kutluyor, sağlık hizmetlerine sundukları katkılar nedeniyle teşekkür ediyor, meslek hayatlarında başarılar diliyorum.

Editör: TE Bilisim