Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş'ın eşi Hatice Kurdaş Hanımefedi, bir süredir kanser tedavisi gördüğü hastanede dâr-ı bekâya irtihal etti.

Gün içerisinde sosyal medya hesabından açıklama yapan Mustafa Kurdaş, "Çok dostumuz dualarını iletiyor, durumumuzu soruyor. Evimizin gözbebeği, kıymetli eşim Hatice hanımefendinin yoğun bakımdaki entübe durumu devam ediyor. Maalesef daha ciddi bir sürece giriyoruz. Mübarek  Ramazan ayının manevi ikliminde dualarınızı istirham ediyoruz.." sözleriyle sevenlerinden dua ricasında bulunmuştu.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül'den taziye mesajı

Hatice Kurdaş Hanımefendi'nin vefatı üzerine Adalet Bakanı Abdulhamit sosyal medya hesabından taziye mesajı yayımladı. Bakan Gül mesajında, "Milli Gazete Genel Yayın Yönetmeni Mustafa Kurdaş'ın eşi Hatice hanımın vefatını teessürle öğrendim. Allah'tan rahmet diliyorum. Rabbim mağfiret eylesin; Mustafa bey ve ailesine sabırlar versin." dedi.

Diriliş Postası ailesi olarak merhumeye Cenâb-ı Hakk'tan rahmet ve mağfiret, ailesine ve sevenlerine başsağlığı diler, sabr-ı cemîl niyaz ederiz.

Editör: TE Bilisim