Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine Toplantısına üç yeni bakan da katılım sağlayacak. Söz konusu toplantıda, koronavirüsü önleme mücadelesi kapsamında alınan tedbirlerin durumu ve olası yeni tedbirler masada olacak. Özellikle Ramazan Bayramı'nda sokağa çıkma yasağı olup olmayacağının bu toplantıda karara bağlanması yönünde bir beklenti var. Tüm gözler ise bu toplantının tarihi ve saatinde. Peki, Kabine toplantısı başladı mı? Kabine toplantısı canlı kesintisiz izle!

KABİNE TOPLANTISI BAŞLADI MI?

Kabine toplantısında, Ramazan Bayramı ve 19 Mayıs'ı da içine alacak 2-3 haftalık bir tam kapanma kararı çıkması beklentisi oldukça yüksek. Tam kapanmada kamu ve özel işyerleri kapalı olacak. Zorunlu üretim sektörleri ve marketler gibi hizmetler ise devam edecek. Sokağa çıkma kısıtlaması ve şehirlerarası seyahat yasağı gündeme gelecek.

Bakanlar Kurulu Kabine Toplantısı 26 Nisan Pazartesi günü Cumhurbaşkanı Erdoğan liderliğinde bir araya gelecek. Kabine Toplantısının 15:00'te başlaması beklenirken alınan kararların Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından duyurulması bekleniyor.

KABİNE TOPLANTISI CANLI KESİNTİSİZ İZLE!

Cumhurbaşkanı Erdoğan başkanlığında toplanacak Kabine Toplantısının ardından yapılacak olan açıklamaları canlı olarak izlemek isteyen vatandaşlar için canlı izleme bağlantı linklerini aşağıda yer verdik.

KABİNE TOPLANTISI CANLI İZLE 1

KABİNE TOPLANTISI CANLI İZLE 2

Editör: TE Bilisim