21 günlük yasak ne zaman başlıyor? Tam kapanma ne zaman başlıyor? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın kabine toplantısı sonrasında yaptığı açıklamada tam kapanmaya geçiş yapılacağını ve Ramazan Bayramının son gününe kadar uygulanacağını açıklamasıyla birlikte vatandaşlar arama motoruna sıkça 21 günlük yasak ne zaman başlıyor? Tam kapanma ne zaman başlıyor? Sorularını araştırmaya başladı. İşte koronavirüs yasaklarıyla ilgili tüm detaylar haberimizde…

21 GÜNLÜK YASAK NE ZAMAN BAŞLIYOR? TAM KAPANMA NE ZAMAN BAŞLIYOR?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kabine toplantısının ardından tam kapanma kararını duyurdu. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 29 Nisan 2021 Perşembe akşamı saat 19:00’dan 17 Mayıs 2021 Pazartesi sabah 05:00’e kadar tam kapanma kararı alındığını duyurdu.

Bu açıklamadan sonra İçişleri Bakanlığı 17 günlük tam kapanmaya ilişkin genelgeyi 81 ilin valiliğine gönderdi. Genelgeye göre yasak süresince temel gıda, ilaç ve temizlik ürünlerinin satıldığı yerler ile üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirleri dışındaki tüm iş yerleri kapalı olacak.

Editör: TE Bilisim