Kısıtlama saat kaçta başlayacak? 29 Nisan kısıtlaması ne zaman bitecek? Soruları vatandaşlar tarafından büyük merakla araştırılıyor. Kabine toplantısı sonrasında genel kapanma olan sokağa çıkma yasaklarının ne kadar süreceği ve ne zaman son bulacağı vatandaşlar tarafından sıkça araştırılıyor. Yasakların başlayacağı bu akşamla birlikte merak edilen Kısıtlama saat kaçta başlayacak? 29 Nisan kısıtlaması ne zaman bitecek? Soruların yanıtını haberimizde yer verdik. İşte detaylar…

29 NİSAN KISITLAMASI NE ZAMAN BİTECEK?

İçişleri Bakanlığı tarafından tam kapama genelgesi yayınlandı. Bakanlık merak edilen sorulara da yanıt verdi. Bakanlık tarafından 81 İl Valiliğine Tam Kapanma Tedbirleri Genelgesi gönderildi. Son genelgeye göre 29 Nisan 2021 yasak saatleri merak ediliyor.

KISITLAMA SAAT KAÇTA BAŞLAYACAK?

İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı genelgede ''26.04.2021 tarihinde Sayın Cumhurbaşkanımızın başkanlığında toplanan Cumhurbaşkanlığı Kabinesi'nde alınan kararlar doğrultusunda; halihazırda uygulanmakta olan kısmi kapanma tedbirlerine yeni önlemler eklenerek tam kapanma dönemine geçilecektir. 29 Nisan 2021 Perşembe günü saat 19.00’dan itibaren 17 Mayıs 2021 Pazartesi günü saat 05.00’e kadar sürecek olan tam kapanma döneminde ülke genelini kapsayacak şekilde aşağıdaki tedbirlerin alınması gerektiği değerlendirilmektedir.'' ifadeleri yer aldı.

Editör: TE Bilisim