Seküler, konformist ve hazcı hayat arayışı geleceğimiz olan gençlerimizin ruh kökünü koparıyor. İnternet ve bilgisayar tabanlı dijital faşizm, insanlığı tek tipleştiriyor. Çocuklarımız en temel değerlerimiz olan; din, vatan, bayrak, namus gibi milli ve manevi değerlerine yabancılaşıyor. Kıbrıs’ta Rumlar gibi yaşamak için sokağa dökülen Türk gençleri alarm zillerinin çaldığını hepimize gösterdi.

TEHLİKENİN FARKINDA MISIN?

Milyon dolarlık toplum mühendisliğiyle kurgulanmış yerli ve yabancı sinema filmleri, sapkınlık dolu Netflix dizileri, tahrik, çarpıtma ve provokasyon dolu sosyal medya mecraları ve hakikatlerin imajların dünyasında yok olup gittiği uçsuz bucaksız video ortamları… Batı materyalizminin kurguladığı beyazcam gençleri mıknatıs gibi içine çekiyor. Gözünü bilgisayar, cep telefonu ve tablet ekranlarından ayıramaz hale gelen nesillerin zihin kodlarıyla oynanıyor. Kolay yoldan para kazanmayı, bedel ödemeden başarıya ulaşmayı vadeden tuzaklara düşürülen genç beyinler, seküler kurgularla kimlik değiştiriyor.

SEFERBERLİK VAKTİ!

Hepsinden daha acısı eşcinsellik, deizm, ateizm gibi ne idüğü belirsiz ne kadar sapkın inanış ve yaşam tarzı varsa meşrulaştırılırken gençlerimiz vatanına ve ecdadına düşman ediliyor. Anadolu’nun bin yıllık kadim medeniyet kodlarını oluşturan milli ve manevi değerlerini “zaruri olmayan gereksiz detaylar” olarak görmeye zorlanan gençliği kaybetmemek için harekete geçme vakti. Devlet ve millet el ele vererek bir kurtuluş seferberliği başlatmamız ve bu yok oluş girdabından kurtulmamız gerekiyor. Yavaş yavaş öldüren bir zehir gibi, tanklarıyla, toplarıyla, silahlarıyla, teröristleriyle, taşeronlarıyla yapamadıklarını, kültürel ve dijital faşizmle yapmalarına izin vermeyelim.

İŞTE KIBRIS ÖRNEĞİ

Bugün Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nin öz evlatlarının, “İşgalci Türkiye” pankartları açabiliyor olması en büyük tehlikeyi haber veriyor. Bu tablo, emperyalist tuzakların, Kuzey Kıbrıs’ın, isimleri Ayşe, Mehmet, Fatma olan öz evlatlarına sadece 40 yıl öncesinde yaşanan acı vesikaları unutturabildiğini gösteriyor. Anadolu’nun düşman postallarıyla çiğnenmesine İstiklal Mücadelesi’yle karşı koyan atalarımızın taşıdığı ruh, saldırı altında… Direnelim!

Diriliş Postası olarak sorumluluk sahibi olan herkesi, yeni nesilleri tarihinden, kültüründen, değerlerinden, milletinden ve dedelerimize İstiklal Mücadelesi verdiren Anadolu ruhundan uzaklaştıran zihin işgaline karşı direnişe çağırıyoruz.

Editör: TE Bilisim