Sabri İşbilen / Özel Haber

Furkan Vakfı kurucusu olarak bilinen Alparslan Kuytul'un "İtikafı yapacağız, buyursunlar engel olsunlar" açıklamasının ardından Gaziantep'te bir camide yaşanan olayların ardından, Uluslararası Medya Enformasyon Derneği (UMED) Başkanı Aslan Değirmenci, sosyal medya hesabından açıklama yaptı.

Aslan Değirmenci konuyla ilgili açıklamasında, "Zihin mimarları bir senaryo yazıyor, oyuncuları yazılan senaryoda Holywood sanatçısı gibi sahne alıyor; bazen kalpak, bazen fes, bazen takke takarak bilincimizin üstünde bir bilinç oluşturmak istiyor. Bazen kendilerine acındırmak bazen ise yüceltmek için mühendislik yapıyorlar" dedi.

"Toplumun donanımına ve değerlerine dokunuyorlar"

UMED Başkanı Aslan Değirmenci, "Algıları yönetmek ve manipüle etmek için uçağın otomatik pilotunu programlar gibi toplumun donanımına ve değerlerine dokunuyorlar.

Toplumun ortak duygu ve düşüncesine etki edecek her türlü materyali bir silah olarak kullanıyorlar.

"Toplumu ruhi çöküntüye götürmeye çalışıyorlar!"

Zihin mimarları bir senaryo yazıyor, oyuncuları yazılan senaryoda Holywood sanatçısı gibi sahne alıyor; bazen kalpak, bazen fes, bazen takke takarak bilincimizin üstünde bir bilinç oluşturmak istiyor.

Bazen kendilerine acındırmak bazen ise yüceltmek için mühendislik yapıyorlar.

Yoğun, sürekli tekrarlanan söylem ve görüntü kodlamalarıyla toplumu manipüle ederek, kötülük üzerine inşa ettikleri stratejilerini hayata geçiriyorlar. Ve söylem ile eylemde düşman kardeşler birleşerek toplumu zehirlemeyi deniyorlar. Camideki provokasyona bir de böyle bakın!" ifadelerini kullandı.

-Gaziantep'te biber gazlı müdahale: İlgili personel açığa alındı

Editör: TE Bilisim