Sigara satışları yasaklanmadı mı? 2021 Sigara satışı yapılacak mı? Bakanlıktan yeni genelge ile ilgili merak edilen soruları sizler için haberimizde derledik. Türkiye, koronavirüs ile mücadelede 29 Nisan itibarıyla 17 günlük tam kapanma sürecine girdi. Kapanma süresi boyunca marketler 10.00-17.00 saatleri arasında satış yapacak. Ancak züccaciye gibi ürünler satışa kapalı olacak. Kısıtlama süresince alkol satışı da yapılmayacak. Kısıtlamaların genişlemesi sonrası sosyal medyada birçok tezvirat ve asılsız bilgi de dolaşıma sokuluyor. Vatandaşlar sosyal medyada gündeme gelmesi sonrası, “Sigara satışları yasaklanmadı mı? 2021 Sigara satışı yapılacak mı?” sorularına yanıt haberimiz. İşte bakanlıktan yeni genelge…

BAKANLIKTAN YENİ GENELGE!

Sosyal medyada son günlerde sigara satışlarına yönelik bir kısıtlamanın da söz konusu olacağı iddia ediliyor. Bu iddiaların büyümesinin ardından en yetkili kurum olan İçişleri Bakanlığı'ndan bir açıklama geldi.

SİGARA SATIŞLARI YASAKLANMADI MI? 2021 SİGARA SATIŞI YAPILACAK MI?

İçişleri Bakan Yardımcısı ve Bakanlık Sözcüsü İsmail Çataklı Aylık Basın Bilgilendirme Toplantısı" düzenledi. Çataklı burada açıklamalarının ardından merak edilenlere de yanıt verdi.

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı'ya, 'Sigara satışı yasaklanacak mı?' sorusu yöneltildi.

"Sigara yasağına" ilişkin iddiaları da değerlendiren Çataklı, market tedbirlerine yönelik son yayınlanan genelgede, sigara yasağına ilişkin bir kısıtlama olmadığını belirtti.

Çataklı, bu yöndeki tezviratların sosyal medya dedikodusundan ibaret olduğunu söyledi.

Editör: TE Bilisim