Ramazan Bayramına yaklaşılmasıyla birlikte emekli vatandaşlar bayram ikramiyeleri hakkında çeşitli soruları arama motoruna sıkça araştırmaya başladı. Emekli ikramiyesi ödemeleri ne zaman tamamlanacak merak konusu. Ramazan Bayramı'na 6 gün kala meraklı arayışa geçen emekliler ve emekli yakınları 2021 Emekliye ikramiye ödemesi başladı mı? Emekli ramazan ikramiyesi yattı mı? Soruların yanıtını araştırıyor.  İşte emekli ikramiyesi ödemeleri için verilen iki tarih ve Bakan Bilginin son dakika açıklaması...

2021 EMEKLİYE İKRAMİYE ÖDEMESİ BAŞLADI MI?

Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Bilgin açıklama yaparak, “Emeklilerimize Ramazan bayramı ikramiyeleri bugün itibarıyla ödenmeye başladı.“ ifadelerini kullandı.

Bakan Bilgin Twitter hesabından geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamasında paylaşım yaparak, "Emeklilerimize bayram ikramiyeleri 6-7 Mayıs tarihlerinde ödenecek. SSK emeklilerimizin 6 Mayıs’ta, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ise 7 Mayıs’ta bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak. Tüm emeklilerimizin ve ailelerinin şimdiden bayramını tebrik ediyorum." demişti.

EMEKLİ RAMAZAN İKRAMİYESİ YATTI MI?

2021 Emekli bayram ikramiyesi enflasyon oranında zamlandı ve 1.100 TL olarak hesaplara yatacak. Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Vedat Bilgin, SSK emeklilerine 6 Mayıs'ta, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerine ise 7 Mayıs'ta bayram ikramiyelerinin ödeneceğini bildirdi.

Bu kapsamda Ramazan Bayramı ikramiyesinin bayramdan önceki hafta ödeneceğini vurgulayan Bilgin, "12,7 milyon emekliye 12,3 milyar lira ikramiye ödenecek. SSK emeklilerimizin 6 Mayıs'ta, Bağ-Kur ve Emekli Sandığı emeklilerimizin ise 7 Mayıs'ta bayram ikramiyeleri hesaplarına yatırılacak." ifadelerini kullandı.

Editör: TE Bilisim