Rüyada görülen ineklerin görüldüğü şekiller şöyle yorumlanmıştır:

  • Rüyada inek sağmak: Para biriktirmeye işarettir. Kişinin maddi geliri yükselecek ve geleceği için güzel bir birikim yapacaktır.
  • Rüyada inek satmak: Boşanmaya yorumlanır.
  • Rüyada inek almak: Memuriyete veya masa başında bulunacak hayırlı işlere yorumlanır.
  • Rüyada inek sütü içmek: Ahlakı düzgün biriyle evlenmeye yorumlanır.

Rüyada Siyah İnek Kesmek

Rüyada kesilen siyah inek, kişinin yapacağı hataların habercisi olarak nitelendirilir. Hatalar çok büyük olarak görülmese de kişiyi gelecekte olumsuz etkileyecek ve maddi olarak fazla kayıp yaşayacağına yorumlanır.

Rüyada Siyah İnek Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyada siyah inek görmek, rüya sahibinin küçük yaşlarda yaşadığı ve tesiri alında kaldığı kötü olayların varlığı olarak yorumlanır. Bu rüyayı görmek, beraberinde kederli bakış açısını da getirir. Umutsuz bir ruh hali içine giren kimse özellikle maddi anlamda olumsuz olaylar yaşayacaktır.

Rüyada İnek Kesmek

Rüyada inek kesilmesinin görülmesi, sinirlenmeye ve yıpranmaya yorulur. Kişi yaşayacağı kötü olaylar sonucunda bir hayli yıpranacaktır ve tahammülsüzleşecektir. Ayrıca siyah inek kesmenin rüya sahibine uğursuzluk getireceğine de yorumlanır.

Rüyada İnek Sürüsü Görmek

Rüyada inek sürüsü görmenin anlamı, hayırlı bir iş için toplanmadır. Rüya sahibinin veya yakın çevresinden birinin başarısı, evliliği veya doğum gibi bir olay adına toplanmayı, mutlu ve neşeli zaman geçirmek olarak yorumlanır.

Başka bir yorumcu tarafından rüyada inek sürüsü görmek, ait olmak istemeye yorulur. Özellikle yalnız yaşayan veya bekâr kişilerin hayatında kalabalık istemesi olarak yorumlanmıştır.

Kişinin rüyasında inek sürüsünü ahıra soktuğunu görmesi, kişinin açlarına ulaşacağına yorumlanır.

Rüyada Hamile İnek Görmek

Rüyada görülen hamile inek, gerçek hayatta kişinin evlat sahibi olmasına yorumlanır. Başka bir yorumcuya göreyse, kişinin yaşadığı hayal dünyasında çıkarak gerçek hayata dönmesine yorumlanır.

Rüyada buzağı görmek ise rüya sahibinin tavır ve davranışlarını değiştirmesi için bir uyarı sayılır. Farklı durumlarda buzağı görmenin anlamları ise şöyledir:

  • Buzağı beslediğini görmek: Para gelmesine işarettir.
  • Hasta buzağı görmek: Haksız yere ceza almaya yorumlanır.
  • Ölü buzağı görmek: İflas etmeye veya büyük paralar kaybetmeye yorulur.
  • Evin içinde buzağı görmek: Eve hırsız gireceğine ve değerli eşyaların çalınacağına delalet edilir.

Rüyada Renkli İnekler Görmek

Rüyada farklı renklerde inekler görülmesi, görülen renge göre anlam kazanır:

  • Rüyada sarı inek görmek, hastalığa yorulmuştur. Rüyasında sarı inek gören kişinin hanesine, genellikle eşine, uzun süre atlatılmayacak bir hastalık geleceği şeklinde tabir edilmiştir. Eğer kişi sarı ineği sağdığını görürse, hastalıklı bir çocuğa sahip olacağının işareti olarak görülür.
  • Rüyada beyaz inek görmek, rüya sahibinin çözülemeyen miras davalarının çözüleceğine delalettir. Ayrıca kazanılan paraların helal olduğunu ve kişinin bu yoldan çıkmazsa da güzel bir yaşama sahip olacağına işarettir.
  • Rüyada yeşil inek görmek, rüya sahibinin dindarlığına yorumlanır. Harama el uzatmayan bu kişinin Allah katında olduğunun da işaretidir.

Rüyada İnek Kesildiğini Görmek

Rüya sahibinin rüyasında inek kestiğini görmesi, ün ve şöhret anlamını taşır. Rüyasında adak adadığı ineği kestiğini gören kişinin unuttuğu bir adağı olduğuna işarettir. Eğer kişi, inek keser ve bunu insanlara paylaştırdığını görürse, hayırlı işler yapacağına, muhtaçlara yardımının dokunacağına ve dua alacağına delalettir.

Editör: TE Bilisim