Rüyada başka birinin ağladığını görmek, sıkıntı çekmeye delalet edilir.

  • Eğer kişi rüyasında ağlayan kişiyi tanıyorsa, hayatının genel anlama yoluna gireceği yorumu yapılır. Rüyasında gördüğü kişiden gelecek haberler olduğuna ve bu haberlerin hane içine getireceği bir sevinç olduğu yorumu yapılmıştır.
  • Eğer kişi rüyasında ağlayan kişiyi tanımıyorsa, rüya sahibinin devlet kapısında bir işi olacağına dair yorum yapılmıştır. Kişinin bu sorunu belirli bir süre çözülemeyecek,hem rüya sahibi hem de hanesi bu çözülemeyen işten manevi olarak etkilenecektir.

Rüyada Ağlamak

Eğer kişi hıçkırarak ağladığını görüyorsa, kişinin geçireceği zor günlerin peşinden umut dolu ve güzel günler geleceğinin işareti olarak yorumlanmıştır.

Eğer kişi bir şeyden korkup ağladığını görüyorsa, sıkıntılı günlerin kısa sürede biteceğine ancak rüya sahibini psikolojik olarak ağır etkileyeceğine yorumlanır.

Eğer rüya sahibi sevinçten ağladığını görüyorsa, hayatı boyunca yaşayacağı sıkıntıların kısa süreli olacağına ve tıpkı rüyasında olduğu gibi hayatı boyunca dökeceği tüm gözyaşlarının sevinçten olacağına yorumlanır.

Rüyada Ağlayan Bir Kadın Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ağlayan bir kadın görmesi, hayatında düşmanlarının varlığına delalet eder. Rüya sahibi ve ailesinin bu düşmanlar yüzünden yaptığı her harekete dikkat etmek zorunda kalacağının işaretidir. Ayrıca bu rüya rüya sahibinin işlerini düzene koymasına engel olunacağına da delalet eder. Düşmanlar zararsız değildir ve rüya sahibi arkasını kollamak zorundadır.

Rüyada Eşini Ağlarken Görmek

Rüyada kişinin eşini ağlarken görmesi, rüya sahibinin huzurlu bir hanede yaşamak isteğine ve bu istek için elinden gelen tüm çabayı göstereceğine işarettir. Ayrıca rüyayı gören kişinin hayatı olumlu olarak değişecektir ve daha huzurlu bir yuvada yaşamını devam ettirecektir.

Rüyada Sessiz Sessiz Ağlamak

Rüya sahibinin rüyasında sessizce ağlaması, rahata ermek olarak yorumlanır. Kişi eğer gözyaşı dökmeden ve kimseye duyurmadan ağlıyorsa bu rüya, Rüya sahibinin yaşadığı sevinçleri de kendi kendine yaşaması gerektiğine yorulmuştur. Bazı din alimleri, nazara çok açık olduklarını ve her şeyi çevresindekilerle paylaşmaması gerektiğini tabir etmişlerdir.

Rüyada Ölen Biri İçin Ağlamak

Rüyada vefat eden birinin arkasından ağlamak, eğer gördüğü kişi yaşıyorsa ondan zarar görecektir. Eğer rüyada ölmüş görülen kişi tanınıyorsa bu kişi tarafından maddi hasarlara uğratılacağı şeklinde de yorumlanmıştır.

Rüyada Kişinin Gözyaşı ile Ağlaması

Rüyada kişinin gözyaşı dökerek ağlaması, rüya sahibinin kazanacağı paraların helal oluşuna yorulur. Rüya sahibi ve ailesi için rahat ve huzurlu bir yaşama delalet edilir.

Rüyada Ağlamanın Psikolojik Yorumu

Kişinin rüyasında ağlaması, psikolojik olarak bilinçaltının bir yansıması olarak kabul edilir. Kişinin gün içinde yaşadığı zor ve sarsıcı şeyler sonrasında rüyasında rahatlamak için ağlaması çok normal sayılır. Eğer başkasının ağladığı görüldüyse, bu kişinin rüya sahibini üzecek bir şey yapmış olduğu ve kişinin bilinçaltında bu kimseyi cezalandırma isteğinin varlığına işaret olduğu söylenmiştir.

Dini Rüya Tabirlerine Göre Ağlamak

Dini rüya tabirleri, kişinin rüyasında ağlamasına müjdeli bir haber almayı işaret etmiştir. Eğer kişi, kendisinin gözyaşlarının aktığını görüyorsa, yaşanan sıkıntılı zamanların kısa sürede son bularak huzura ermeye yorumlanmıştır. Eğer rüya kişisi gözyaşı akmada ağlıyorsa, bu durum o kişinin iyi bir insan olmadığının işaretidir.

Rüya sahibinin rüyasında ağlarken gözlerinden gözyaşı yerine kan geldiğini görmesi, rüya sahibinin hanesinden birinin başına gelecek büyük kaza veya felaket olarak delalet edilir.

Editör: TE Bilisim