Siyonist İsrail güçlerinin ramazan ayı boyunca Filistinlilere yönelik saldırıları bitmek bilmedi. İşgalci İsrail Şeyh Cerrah Mahallesindeki Filistinlilerin evlerini gasp ederek Müslümanları evlerinden çıkarmaya çalıştı. Son olarak Mescid-i Aksa cemaatine ateş açan Siyonistler, Kubbet'üs Sahra'nın bahçesindeki ağaçları ateşe vererek saldırılarına devam etti. 

"ÇÜNKÜ SİZ ABDÜLHAMİD HAN'IN TORUNLARISINIZ"

Tüm bunlar meydana gelirken akıllara, Mescidi Aksa'nın hamisi Abdülhamid Han geldi. Sosyal medyada oldukça etkileşim alan bir videoda Mescid-i Aksa'daki bir Müslüman "Biz sizi görünce seviniyoruz. Çünkü siz Abdülhamid Han'ın torunlarısınız. Siz Ertuğrul'un torunlarısınız. Siz Müslümanların , mazlumların yanında çok can ödediniz. Kanını canını Mescid-i Aksa için uğruna can veren Sultan'ın torunlarısınız. Siz Ertuğrul'un torunlarısınız Siz hep mazlumların Müslümanların yanında kan can çok ödediniz." sözleriyle dikkat çekti. 

" TÜRKİYE'MİZE SAHİP ÇIKIN"

Gördüğü Türk vatandaşlar Allah'ın düşmanını kızdırıyorsunuz diyen Müslüman, sözlerine şöyle devam etti: 

"Siz bu mescide 400 sene sahip çıktınız. Siz buradayken hiç kimse bu mescidin hürmetini çiğnemedi. Fakat sizin 1917'de çıkmanızla sormayın neler oldu. Bu aziz mescid Allah'ın bereket kıldığı merkez. Bu Müslümanların merkezi. Burası onurun merkezi. Bu mescit azizken bütün ümmet azizdi. Ne zaman ki bu Mescit zillete uğradı bütün ümmet  zillet oldu. En yakında mehterle gelirsiniz. Buradaki kapıları İnşallah açacağız çünkü yetmiyor bütün kapılar bütün Müslümanlara  yetmiyor. Bir de evlerimiz evlerinizdir. Burada her şey ortak. Bütün ümmet Allah bize nasip etsin ki İnşallah hepimiz burada buluşacağız. Rabbim yar ve yardımcınız olsun. Türkiye'mizde sahip çıkın çünkü İstanbul Mekke Kudüs demek ki bu üçgen Müslümanların onuru ve şerefidir. Rabb'im yar ve yardımcınız olsun."

Editör: TE Bilisim