Rüyada arkadaşını ağlarken görmek nasıl ağlandığı ile ilişkili olarak çeşitli anlamlara gelebilir. İmam Nablusi (r.a) Hazretleri bir yorumunda şöyle demiştir: Rüyada sessizce ağladığını ya da ağlandığını görenin sorunları çözülür, yüreği ferahlar. Fakat yüksek sesle bağırarak ağlayış iyi şeylere delalet etmez. Yani rüyada birinin ağladığını görmek hayırlı da şerli de olabilen bir durumdur. Eğer ağlayan kişi isyan ederek ve üzerini başını yırtarak bunu yapıyor ise rüya sahibi bazı aksilikler yaşayacak demektir. Ayrıca başkalarının bir işi gerçekleştiriyor olduğu rüyalar, rüya sahibi aracılığı ile diğer insanların hayır ya da zarar görmesi anlamına da gelir.

Rüyada Sevdiğini Ağlarken Görmek

Rüyada sevilen birinin ağladığını görmek maddi konularda dikkatli davranılması gerektiğine işaret eder. Rüya sahibi harcamalarında ölçülü olur ve israftan kaçınır ise geleceği için hayırlı bir şeyler başaracaktır. Fakat son zamanlarda fazla umursamaz olup harcamalarda aşırıya kaçılır ise bu durum talihsizliklerin ortaya çıkmasına sebep olacaktır.

Rüyada Ağladığını Görmek

Ağladığını gören rüya sahipleri bir konuda çare arıyor demektir. Rüyada ağlamak ve ağlayarak uyanmak, son zamanlarda meydana gelen etkileyici bir olayın hala etkisini koruyor olduğunu gösterir. Ayrıca ağlamanın ferahlığa, küçük sıkıntıların devam edeceğine ve bazı zorluklardan dolayı rüya sahibinin gayretler göstereceğine de işaret ettiği bilinir.

Rüyada Ağlayan Kadın Görmek

Rüyasında bir kadının ağladığını gören kişi eğer kadın ise küçük aksiliklerle yüzleşmek zorunda kalacaktır. Eğer rüya sahibi erkek ise hayatına yeni bir kadın girecektir. Ağladığı görülen kadın bir patroniçeye, sevgiliye, yeni eşe ya da bir arkadaşa delalet eder. Rüyada birinin ağladığını görmek, söz konusu ağlayışın edepli olması halinde müjdeli haber anlamına gelir.

Rüyada Ölünün Ağlaması

Ölen birinin ağladığını gören rüya sahipleri çevrelerinde bulunan insanlara karşı daha nazik davranmalıdır. Rüyada ölmüş birinin ağladığını görmek, manevi konularda çeşitli eksikliklerin bulunduğuna delalet eder.

Rüyada Birinin Öldüğünü Görmek

Rüyada birinin öldüğünü gören kişinin, kendisine destek olmak isteyen bazı yakınları ile sorun yaşaması muhtemeldir. Yaşanacak aksilikler ile birlikte güzel günler de görecek olan rüya sahibi şu sıralarda sabırlı olmalıdır. Rüyada birinin ağladığını görmek, öldüğünü görmeye kıyasla daha iyi sayılabilir.

Rüyada Oğlunun Ağladığını Görmek

Cabir’ül Mağribi (r.a) demiştir ki; rüyada evladın iyi bir halde görülmüş olması hayırlıdır. Eğer üzücü bir olay gereği evladın ağlıyor olduğu görülmüş ise bazı maddi sıkıntılar ortaya çıkabilir. Fakat bilinmeyen bir sebepten dolayı oğlunun sessizce ağladığını gören rüya sahipleri müjdeli bir haber alacak demektir.

Rüyada Kızının Ağladığını Görmek

Rüyada kız evlat görmek neşenin ve bereketin sembolüdür. Dolayısıyla kız evladın ağlarken görülmesi ilk olarak şerre yorulur. Eğer rüya sahibi, kızını hüngür hüngür ağlarken görmüş ise üzücü bir haber alacaktır. Bu üzücü haber maddi açıdan çok duygusal anlamda etkisini gösterecektir. Rüyada arkadaşının ağladığını görmek, evladının ya da aile büyüklerinden birinin ağladığını görmek ile kıyaslandığı zaman çok daha hayırlıdır.

Rüyada Kardeşin Ağladığını Görmek

Rüyada birinin ağladığını görmek çoğu zaman hayırlıdır. Eğer ağladığı görünen kardeşin bu ağlaması bir süre sonra kendiliğinden durmuş ise rüyayı gören kişi birilerinden fayda görecektir. Fakat ağladığı görülen kardeş uzun bir süre ağlamaya devam etmiş ise bu durum maddi ve manevi zorlukların yakında olduğunu gösterir.

Editör: TE Bilisim