Rüyada buğday tarlası görmek, rüya sahibi veya eğer varsa kardeşi için evlilik habercisi olarak delalet edilmiştir. Kişinin evlenmesinin ardından yapacağı yeni başlangıçlara da işaret olarak görülen bu rüya, berekete de yorumlanmıştır. Rüyada ekin tarlası görmek, rüya sahibi için eğer çiftçiyse bu seneki mahsulünün çok bereketli olacağına da yorumlanmıştır.

Rüyada Ekin Ekmek

Kişinin rüyasında buğday tarlası ektiğini görmesi, yaşayacağı mutluluklara işaret edilmiştir. Aile içinde sevindirici güzel olaylar gerçekleşecektir.

Rüyada Ekin Sulamak

Rüyada buğday sulamak, rüya sahibi için çok hayırlı yorumlanmıştır. Kişinin dini açıdan kuvvetlenmesine, erkek bireyler için bazen imam olmaya yorumlanmıştır.

Rüyada Ekin Biçmek

Kişinin rüyasında ekinler hasat etmesi, bugüne kadar emek verdiği şeylerin yakın bir zamanda olumlu şekilde sonuçlanacağı ve rüya sahibinin bu olayların meyvelerini toplayarak kendine fayda sağlayacağı şeklinde yorumlamıştır. Bu konular genellikle işle ilgilidir.

Eğer kişi, biçilmiş ekinler görürse, kurulu düzenlerin bozulacağına ve kişinin yaptığı bir hatadan dolayı işinden olacağına delalet edilmiştir. Başka bir yorumcu tarafından da biçilmiş ekinler dedikoduya yorulmuştur.

Rüyada Yeşil Ekin Görmek

Kişinin rüyasında henüz olgunlaşmamış ekinler görmesi, geçireceği senenin bol ve bereketli olmasına delalet edilmiştir. Eğer rüya sahibi, rüyasında yeşil ekinlere hayvan veya insanların bastığını görüyorsa, bu rüya zarar ve ziyanlığa yorumlanır. Rüyada birinin yeşil ekin biçtiğinin görülmesi ise rüya sahibi için ağır bir hastalığı önceden fark ederek tedbirli olmaya yorulmuştur.

Rüyada Ekin Tarlasında Ağaç Görmek

Rüya sahibinin rüyasında buğday tarlasının ortasında kalan bir ağaç olduğunu görmesi, kişinin yüksek rütbeli ve saygın bir yerde bir koltuk sahibi olacağına yorulmuştur. Kişi eğer bu ağacı suluyorsa, devlet kapısında bir yerde başkan olacak ve görevini sorumluluklarını aksatmadan yerine getirecektir.

Eğer sulamıyorsa, rüya sahibi ayağına kadar gelen bir şansı geri çevirecek ve daha sonrasında çok pişmanlık duyacaktır.

Rüyada Bir Demet Ekin Görmek

Kişinin rüyasında bir demetle başak tuttuğunu görmesi, başkasının binbir zorlukla verdiği emekleri çalmaya ve çalıntı mallar üzerinden kendine çıkar sağlamasına yorumlanır. Başka bir yorumcuya göre de rüyada bir demet ekin tuttuğunun görülmesi, az ancak devamlı olarak para kazanmaya yorumlanmıştır. Bazı din alimleri de rüyada elde tutulan ekinlerin sarı olması durumunda haneden yaşlı birinin hayatını kaybedeceğine, yeşil olması durumunda da hane içinden genç yaşlı birinin bir kazada hayatını kaybedeceğine yorumlamıştır.

Rüyada Hasat Görmek

Kişinin rüyasında buğday tarlarının hasadını görmesi, kişi için her zaman hayırlı kararlar vererek doğrudan şaşmasına yorumlanmıştır. Eğer kişi, yeşil buğday başaklarının zamanından önce hasat edildiğini görüyorsa, bu rüya bazı devletler içinde çıkacak iç sorunlara yorulmuştur. Bozulmalar önce askeriyeden başlayacak, ardında da tüm ülkeye yayılacaktır.

Rüyada Buğday Tarlasında Yürümek

Kişinin rüyasında bir ekin tarlasının içinde yürüdüğü görmesi, kişinin daha önce para kazanmak amacıyla attığı adımların beklediği gibi sonuç vermemesi sonucundan fakirleşmeye yorulmuştur. Rüya sahibi eğer başkasının tarlasında yürüyor ve başka birinin emek verdiği buğdayları eziyorsa, bu rüya kişinin kul hakkı yiyeceğine yorulmuştur. Bu rüyadan sonra rüya sahibi dar zamanlar geçirecek ve mutsuz olacaktır.

Rüyada Kurumuş Buğday Başakları Görmek

Rüya sahibinin rüyasında buğday başaklarının kuruduğunu görmesi, iş ile ilgili problemleri birden çıkmasına delalet edilmiştir. Kişi bir anda neye uğradığını şaşırarak bir bir çıkan sorunları düzeltmek için çaba gösterecektir. Bu sorunların üstesinden uzun bir süre sonunda anca gelebilecek ve rahata erebilecektir.

Editör: TE Bilisim