Rüyada taşındığını görmek çok sayıda tabirciye göre bir değişikliğin habercisidir. Uzun bir süredir ikamet ediyor olduğunu evini terk ederek daha farklı bir eve taşındığını gören rüya sahipleri, bazı konularda beklenmedik kararlar alacaklardır. Bu kararların hayırlı sonuç verebilmesi için çok dikkatli davranmak gerekir. Ayrıca rüyada evini taşıdığını görmek yolculuklara, iş ya da okul hayatındaki değişikliklere ve rüya sahibinin çeşitli arayışlar içerisinde olacağına da delildir. 

Rüyada Eşya Toplamak

Rüyada eşyalarını topladığını görmek duruma göre birbirinden farklı anlamlar taşır. Eğer dağınık haldeki eşyalar düzenlenmiş ya da bir şekilde toplanmış ise rüya çok hayırlıdır. Bu durumda rüya sahibi önemli sonuçlar elde etmesini sağlayabilecek adımlar atacak demektir. Fakat düzgün halde bulunan eşyaları toplayıp kolilere doldurmak, hiç beklenmeyen bir zamanda bazı değişimler yaşanmasına delalet eder.

Rüyada Büyük Eve Taşınmak

İkamet ediyor olduğu küçük bir evden çıkarak daha büyük bir eve taşınmış olduğunu gören rüya sahibi;

  • Hasta ise iyileşir,
  • Fakir ise rızkı artar,
  • Evli ise çocuk sahibi olur,
  • Bekar ise nişanlanır ve daha sonra evlenir.

Ayrıca bu rüya, iş hayatında meydana gelebilecek olumlu gelişmelerin de habercisidir. Özellikle bir öğrencinin bu rüyayı görmesi, akademik başarıların artacağını gösterir. Çünkü rüyada büyük ev görmek hayırlıdır.

Rüyada Birinin Taşındığını Görmek

Rüyada evini taşıdığını görmek ile bir başkasının taşındığını görmek yakın anlamlara sahiptir. Bir nakliye aracına eşyalarını yükleterek farklı bir konuta taşındığı görülenler eğer tanıdık ise onlardan haber alınır. Söz konusu haberlerin genel durumu ise taşınanların rüyadaki hallerine bağlıdır. Yabancı insanların taşındıklarını rüyada görmek ise güzel değişikliklerin ve mutluluk verici olayların habercisidir.

Rüyada Bavul Toplamak

Bir yerden başka bir yere taşınmak ya da seyahate çıkmak için bavulunu topladığını gören rüya sahipleri, alacakları bir karar sonucunda bazı işlerini yarım bırakabilir. Daha önce planlanmamış bir şekilde, bavulunu toplayıp evini terk ettiğini görmek ise çok daha büyük aksiliklerin habercisidir. Rüya sahibi;

  • Kendi rızası ile eşyalarını toplamışsa bu rüya nispeten daha hayırlıdır.
  • Kendi rızası olmadan eşyalarını toplayarak bir yeri terk etmek zorunda kalmışsa rüyanın hayırlı olduğu söylenemez. Bu durumda rüya sahibi alacağı yeni kararlar konusunda çok dikkatli olmalıdır.

Rüyada Yeni Ev Görmek

İmam Nablusi (r.a) tabirine göre, rüyada ev görmek bekarlar için evliliğin habercisi sayılır. Daha önce ikamet etmemiş olduğu yeni ve güzel bir eve taşındığını gören;

  • Evli değilse evlenir,
  • Evliyse haremine daha düşkün olur.

Rüyada Çok Valiz Görmek

Rüyasında pek çok valiz gören kişi, muhtemelen bir konuda kararsızlık yaşıyor ve sonuç almak için çaba gösteriyordur. Valizler dağınık halde bir köşeye yığılmış ise rüyayı gören kişi fazla takıntı yapmamalı ve sabretmelidir. Fakat valizlerin düzenli bir şekilde bir yere konup sahiplerini beklediğini görmek, yapılması muhtemel olan yolculukların habercisidir.

Rüyada Eski Eve Taşınmak

Rüyada eski ev görmek, geçmişteki hatalara veya yapılmış olan güzel işlere delalet eder. Rüya sahibi, yıkık dökük bir eve taşındığını görürse bir hastalığa yakalanır. Fakat eski olmasına rağmen güzel görünen, bakımlı bir eve taşındığını görmek mütevazı ve bir o kadar hayırlı seçimlerin habercisidir. Rüyada evini taşıdığını görmek, genel olarak bazı değişimlere delalet eder.

Editör: TE Bilisim