Rüyada gri renkli bir şeyler görmek yaşanacak kararsızlıkların ve bazı kötü olayların haberini verir. Siyah renk bile zaman zaman hayra yorulabilir fakat grinin rüyalarda karşıladığı anlam neredeyse hep hayırsızdır. Rüyada gri renk görmek, hayal kırıklığı yaşamaya ve bazı beklentilerin boşa çıkmasına delalet eder. Ayrıca bu renge sahip olduğu görülen varlıklar, söz konusu rüyaların anlamını iyi ya da kötü anlamda değiştirebilir.

Rüyada Gri Araba Görmek

Rüyada araba görmek İmam Abdülgani Nablusi (r.a) Hazretlerine göre; para kazanabilmek için çeşitli yollar deneyecek olmanın habercisidir. Gri renkli araba ise rüyayı gören kimsenin maddi açıdan büyük belirsizlikler yaşayacağı ve bunalıma gireceği konusunda bir işaret sayılır.

Rüyada Gri Tavşan Görmek

Rüyada gri renkli tavşan görmek, evli erkekler için ailevi sorunlar yaşanacağına delalet ederken bekar erkekler için aşk acısına delalet eder. Çünkü rüyada görülen tavşan, Cabir’ül Mağribi (r.a) tarafından yapılan tabirlerde “kadın” olarak kabul edilmiştir. Söz konusu tavşanın gri renkli olması, kadın – erkek ilişkileri kapsamında çeşitli sorunlar yaşanacağını gösterir.

Rüyada Gri Yılan Görmek

Yılanın rüya tabirlerindeki yorumu akıllı ve sinsi düşmandır. Ayrıca bu hayvanın delalet ettiği hayırlı şeyler de mevcuttur. Örneğin rüyada yılan görmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde çözüleceğine ve maddi bolluğa delalet ediyor olabilir. Bununla beraber gri yılan, bazen dost bazen düşman gibi hareket edip rüya sahibini yanıltan birilerine işaret eder. Bu durumda rüyayı gören kişi aile fertlerine karşı bile dikkatle yaklaşmalıdır. Çünkü yakın çevresinde, kendisinin iyiliğini istemeyen birileri vardır.

Rüyada Gri Köpek Görmek

Köpek ve türevi hayvanlar, İslam fıkhına göre necis yani kirli sayılır. Bu sebepten dolayı rüyada köpek görmek hayra yorulmaz. İmam Abdülgani Nablusi (r.a) demiştir ki; rüyada köpek gören kişi günaha yatkındır. Ayrıca rüyada gri renk görmek ile birlikte köpeğin de görülmüş olması, manevi açıdan büyük bir uyarı sayılabilir. Rüya sahibi çeşitli davranışlarına en kısa zamanda çeki düzen vermelidir.  

Rüyada Gri Ayakkabı Görmek

Rüyada ayakkabı giymek, bu ayakkabıların özelliklerine göre birbirinden farklı şekilde tabir edilebilir. Bu konudaki en yaygın rüya tabirleri şunlardır:

  • İbn – i Sirin (r.a) tabirine göre; rüyasında rahat ve yumuşak bir deri ayakkabı giydiğini gören bekarsa evlenir, evliyse eşine daha çok bağlanır.
  • Ebu Said El Vaiz (r.a) demiştir ki; ayağına güzel bir ayakkabı giydiğini gören rüya sahibi, bol kazanç sağlayacak bir seyahate çıkar.
  • İmam Cafer – i Sadık (r.a) bu konuda; rüyada rahat ayakkabı giymenin zevk ve sefaya delalet ettiğini söylemiştir.

Ünlü alimlerin ayakkabı konusundaki rüya tabirleri böyledir. Ayrıca rüyada gri ayakkabı görmek, kolaylıklarla beraber çeşitli zorluklar yaşanacağının haberini veriyor olabilir.

Rüyada Gri Kedi Görmek

Kedi görmek ile alakalı bildirilen rüya tabirleri, bu rüyanın bir hizmetçiye ya da el altındaki çalışana delalet ettiğini söyler. Rüyada gri renkli kedi görmek, rüya sahibinin yakınındaki birileri tarafından aldatılacağına ya da bir zarara maruz bırakılacağına işaret sayılabilir.

Rüyada Gri Fare Görmek

Rüyada görülen gri renk, fare gibi huylanılan hayvanlarla beraber olur ise çok daha hayırsız manalara gelir. Rüyada gri renk görmek belirsizlik ve sıkıntı işareti sayıldığı gibi, farenin görülmesi de iyi değildir. Fare, müsrif ya da kötü niyetli bir kadın olarak yorumlanmıştır. Eğer rüya sahibi bekar bir erkek ise evlilik kararı alırken çok dikkatli olmalıdır.

Editör: TE Bilisim