Rüyada ahşap ev görmek, iyi görünen fakat kötü niyetleri olan birilerinin habercisidir. Bu tabirler, ahşabın sağlam görünüyor olmasına rağmen kolay alev alması ve kolay parçalanması ile de alakalıdır.

Rüyada Ahşap Ev Yapmak

Rüyada ağaç ev yapmak bir konuda ciddi çaba gösterileceğinin habercisidir. Fakat ağaçtan evler pek hayırlı yorumlanmadığı için, rüya sahibi kendini gereksiz çabalar ile meşgul olurken bulabilir.

Rüyada Ahşap Merdiven Görmek

Merdivenler, rüyayı gören kişinin okul ya da iş hayatında bazı yeniliklerle karşılaşacak olduğuna delalet eder. Akademik çalışmalarda büyük bir başarıya ulaşma, işyerinde terfi etme, maaşın yükselmesi ve benzeri durumlar bu yeniliklerin en hayırlı olanları arasındadır. Fakat rüyada tahta merdiven görmek, ahşabın genel tabiri uyarınca daha çok olumsuz değişimlerden haber verir.

Rüyada Tahta Masa Görmek

Rüyada masa görmek maddi açıdan güzel gelişmeler yaşanacağını gösterir. Bununla birlikte masanın sağlam olmayan bir tahtadan üretilmiş olması, bazı kimselerle rüya sahibi arasında ayrışma meydana geleceğine delalet eder. Bu rüyayı gören kişi eğer birileri ile kavgalıysa barıştan yana olmalı, değilse kimsenin düşmanlığını kazanmama konusunda daha fazla dikkat göstermelidir.

Rüyada Ahşap Kutu Görmek

Rüyada kutu görmek, beklenmeyen bazı olaylar yaşanacağına delalet eder. Bu olayların hayırlı olması muhtemeldir. Kutunun ahşaptan ya da başka bir maddeden üretilmiş olması, kutu sağlam halde ise rüyanın tabirini pek etkilemez fakat kutu içerisinde nelerin olduğu çok önemlidir. Eğer kutudan bir hayvan ölüsü ya da buna benzer kirli bir şey çıkmış ise rüya sahibi büyük bunalımlar yaşayacaktır. Ayrıca boş bir kutu görmek, iyi ya da kötü anlamda sonuç vermesi mümkün olan fırsatların habercisidir.

Rüyada Ahşap Kapı Görmek

Kapılar, rüya sahibinin bir konuda nasıl sonuçlar elde edeceği hakkında bilgi verebilir. Rüyada kapı görmek, kapının hangi cins ham maddeden yapılmış olduğundan çok ne durumda olduğu ile alakalı şekilde tabir edilir. Rüyada görülen kapı açık ise rüya sahibi büyük kolaylıklar yaşayacaktır. Fakat kapalı olan ve bir türlü açılamayan kapı, hangi malzemeden yapılmış olursa olsun, sıkıntının ve üzüntünün habercisidir.

Rüyada Ahşap Mobilya Görmek

En kaliteli mobilyaların neredeyse hepsi ahşap ürünler kullanılarak imal edilir. Bu sebepten dolayı rüyada ahşap mobilyalar görmek, ahşaba dair yapılan öteki tabirlere kıyasla çok daha hayırlıdır. Ahşap mobilyalar önemli mevkilere ulaşmanın ve bu yolda harcanacak gayretin habercisidir.

Rüyada Ahşap Dolap Görmek

Rüyada ahşap ev görmek genel olarak hayırsız tabir edilse de, rüyada görülen ahşap dolap iyi şeylerin habercisi olabilir. Bir marangoz ustası tarafından yapılmış güzel bir ahşap dolap, büyük çabalar sonucunda ulaşılacak olan güzel sonuçlara delalet eder. Bununla birlikte tahta bir dolabın parçalanmış olduğunu gören rüya sahipleri, en yakınlarındaki birilerine karşı hatalı bir tavır içerisinde demektir.

 

Editör: TE Bilisim