Yine aksiyonu bol nefesleri kesecek bir bölümle karşımıza çıkmaya hazırlanan Tozkopran İskender'in yeni bölümü için geri sayım başladı. Son bölümde ekmek almak için evden çıkan İskender yolda iki kez gördüğü tanıdık bir yüzü takibe almıştı. Tutsak olarak tutulan İskender kaçma planları devreye girecek. Peki, Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor 16 Mayıs Pazar? Tozkopran İskender bugün saat kaçta? İşte detaylar...

Tozkoparan İskender ne zaman başlıyor 16 Mayıs Pazar? Tozkopran İskender bugün saat kaçta?

TRT 1ekranlarında yayınlanan çocuklar ve onlarla birlikte ailelerinde severek izlediği Tozkoparan, 23. bölümüyle 16 Mayıs Pazar saat 17:30’da ekrana geliyor. Sıra dışı ve macera dolu hikayesiyle gelişim çağındaki çocukların ve gençlerin, ruhsal ve bedensel gelişimine katkı sağlamayı amaçlayan Tozkoparan’ın 23. bölümünde neler olacak?

Tozkoparan İskender son bölümde ne oldu?

Ekmek almak için evden çıkan İskender yolda iki kez gördüğü tanıdık bir yüzü takibe aldı. Takibe alınan kişi İskender’in düşmanı Cengiz’den başkası değildi. İskender’i evde bekleyen Salih ve Rüya uzun süre gelmemesinin ardından paniğe kapıldı. Mavi Ay takımına haber veren Salih ve Rüya İskender’i aramaya başladı. Bu sırada İskender Cengiz ve adamlarının olduğu izbe bir yerdeydi. Cengiz ve adamları zihgirini ele geçirdi ve İskender zihgirine zarar vermelerinden korktuğu için teslim oldu. Tutsak olarak tutulan İskender kaçma planları yaparken bir anda karşısına Giovanni’yi gördü.

Editör: TE Bilisim