Rüya sahibinin rüyasında sözlendiğini görmesi ve söz yüzüğü takması, rüya sahibinin başaracağı hayırlı işler olduğuna delalet edilmiştir. Kişi bu işleri çok kısa ve tahmin edemediği bir zamanda başaracak ve herkesin takdirini kazanacaktır.

Rüyada Söz Kesildiğini Görmek

Rüyasında söz kesildiğini ve söz töreni gören kişiler, genellikle yalnız hareket etmekten çekinen kişilerdir ve bu rüya bu kimseler için uyarı niteliğindedir. Rüya sahiplerinin karşılarına çıkacak bazı fırsatlar olduğu ve bu fırsatları kişi tek başına değerlendirmelidir. Bu nedenle güçlü durmalı ve kendine güvenmelidir.

Eğer kişi rüyasında kendi kızının sözünün kesildiğini görüyorsa, yakında kızına talipler çıkacak ve kızı evlilik kararı alacaktır.

Eğer kişi rüyasında kendi oğluna söz kesildiğin görüyorsa, oğlunun kutlanacak başarılara imza atacağına ve hep bir arada olmaya delalet etmiştir.

Rüyada Söz Hazırlığı Yapmak

Kişinin rüyasında söz hazırlığı yaptığını görmesi, yaşayacağı yeni ve hayırlı işlere hazırlıklı olması gerektiğine işaret olarak yorumlanmıştır. Bazı rüya tabircileri ise kişinin gerçekten bu hazırlığı yaparak evlilik yoluna gireceği yorumunu yapmışlardır.

Rüyada Eski Sevgiliyle Sözlenmek

Bekâr bir rüya sahibinin rüyasında eski sevgilisiyle evlendiğini görmesi, kişinin geçmişini bırakarak yoluna devam edeceğini ve kendisi için çok ferah bir hayat kuracağına yorulmuştur. Bazı rüya yorumcuları da rüyada eski sevgili ile sözlenmeyi geçmişte yaşanmış bir husumet sebebiyle vicdan azabı çekmeye delalet etmiştir.

Rüyada Söz Yüzüğü Görmek

Kişini rüyasında söz yüzükleri görmesi, bir süredir sahip olduğu negatif düşüncelerden vazgeçerek kafasını toplamasına delalet edilmiştir. Kişinin karşısına maddi ve manevi destek göreceği biri çıkacak ve rüya sahibine her zaman arkasında duracaktır.

Rüyada Sözlenmek İstememek

Rüya sahibinin rüyasında sözlenmeyi reddetmesi, uzun zamandır yaşadığı huzurlu zamanların biterek sarsıcı ve sancılı dönemlerin başlamasına delalet edilmiştir. Rüya sahibi içinde bulunduğu psikolojik durumdan çıkmak için çok çaba gösterecek ancak başaramayacaktır. Bu süre zarfında da kişi, ailesinden birinin kalbini kıracak ve uzun süre barış sağlayamayacaktır.

Rüyada Sözü Bozmak

Rüya sahibinin önce sözlenip ardından ayrılması, bazı yorumcular için fırsat tepmeye yorulmuştur. Kişi uzun süredir beklediği bir teklifi reddetmek zorunda kalacaktır. Başka yorumcular da kişinin maddi olarak çok zara göreceği bir işe başlamaktan son anda vazgeçip kendini kurtaracağı yorumunda bulunmuşlardır.

Rüyada Tanınmayan Biriyle Sözlenmek

Rüya sahibinin tanımadığı biriyle söz kesmesi, bahtlı olacağına yorulmuştur. Kişi eğer evliyse ve rüyada tanımadığı biriyle sözleniyorsa, işleri hiç olmadığı kadar açılarak bereketlenecektir. Eğer bekâr biri bu rüyayı görüyorsa hem başarı ve kariyer olarak ön açıklığına hem de kısmet açıklığına yorulmuştur.

Rüyada Evli Birinin Sözlenmesi

Evli birinin rüyasında eşiyle yeniden evlendiğini görmesi, başına gelecek kötü olaylara haberci bir rüya olarak yorumlanmıştır. Aileden birinin vefatı nedeniyle kişi oldukça fazla sarsılabilir ve önceden yaptığı planların hiçbirini gerçekleştiremeyebilir.

Bazı din âlimlerine göre de bu olay kişinin maddi sıkıntılarının sonlanmasının habercisi olarak görülmüştür. Kişi, bugüne kadar maddi yetersizlikleri nedeniyle alamadığı şeyleri satın alabilecek, gidemediği yerleri de gidip gezme fırsatı bulacaktır.

Rüyada Akraba İle Sözlenmek

Bekâr birinin rüyasında bir akrabasıyla sözlenmesi, kişinin istediği kişiyle hayatını birleştirerek mutlu bir ömür süreceğine delalet edilmiştir. Kişi eğer evlenmek istemezse de başarı merdivenlerinin rüya sahibi için çok dik olmadığı ve bugüne kadar arzu ettiği yerlere gelebileceğine delalet edilmiştir.

Editör: TE Bilisim