Levent Gültekin / Özel Haber

3 yıldır yapılan onca yatırım ve transferlerin karşılığını alamadığı gibi, tek bir kupa kaldıramayan Ali Koç’un artık teknik direktör meselesini kökünden halletmeyi düşündüğü öğrenilirken, başkanın kariyeri başarılarla dolu kendisini ispatmış karizmatik bir antrenörle çalışmayı planladığı belirtildi.

Genelde Alman hocaları gündemine alan ve bu yönde arayışlarına devam eden Ali Koç her ne kadar Joachim Löw’ün nabzını yoklasa da Fenerbahçe’nin asıl hedefinin Ralf Rangnick olduğu akttarıldı. Ayrıca sarı kanaryalı taraftarların sosyal medyada ‘Rangnick’ tagı başlatması dikkatlerden kaçmadı.

Geçmişinde Leipzig, Schalke, Hoffenheim gibi Bundes Liga ekiplerinde görev alan 62 yaşındaki başarılı çalıştırıcının adı her ne kadar Fenerbahçe ile anılsa da Rangnick’in daha önce Milan’ı reddettiği ve Alman hocanın şartlarının ise çok ağır olduğu ifade edildi. Neredeyse kulübün anahtarlarını isteyen Ralf Rangnick’in yüksek transfer bütçesinin dışında kendi ekibi ve astronomik maaş talebi sebebiyle işleri çıkmaza sürüklediği bildirilirken, Ali Koç’un ikinci tercih olarak Lucien Favre’ye sıcak baktığı fakat İsviçreli teknik direktörün ‘5 milyon Euro’ çekmesiyle bu defterin de açılmadan kapandığı anlaşıldı.

Editör: TE Bilisim