Levent Gültekin-İstanbul

3 yıldır Fenerbahçe’de dişe dokunur bir başarı yakalayamayan ve seçimlerde adaylığını açıklayacak mı yoksa çekilecek mi belirsizliğini Perşembe günü yapacağı basın toplantısında duyurması beklenen Ali Koç’un henüz karşısına herhangi bir adayın çıkmaması dikkatlerden kaçmazken, camianın vereceği destekle Başkan Koç’un her şeye sil baştan başlayacağı Fenerbahçe’de çok köklü değişikliklerin olacağı belirtiliyor.

Yapılan onca yatırım ve transfere rağmen maddi – manevi emeklerinin karşılığını alamayan Ali Koç’un ilk olarak teknik direktör sorununu temelde çözmek istediği öğrenildi. Cocu, Koeman, Ersun Yanal ve Erol Bulut’ta karavana atan Koç’un artık kendisini ispat etmiş, oyuncu grubunun saygı göstereceği bir antrenörle anlaşmayı aklına koyduğu anlaşılırken, Alman ekolünü gözüne kestiren başkanın Löw, Ragninck, Favre seçeneklerini masaya yatırdığı ifade edildi.

FENERE RET!

3 hocadan da olumlu geri dönüş alamayan Ali Koç’un arayışlarını sürdürdüğü aktarılırken, Fenerbahçe’nin Getafe’den ayrılması kesinleşen Jose Bordalas’ın kapısını çaldığı, fakat 57 yaşındaki İspanyol’un Valencia’yla prensipte anlaşmaya vardığı için sarı lacivertli kulübün teklifini reddettiği ortaya çıktı.

Daha önce bazı Rus devlerinden teklif aldığını, fakat İspanya’dan ayrılması düşünmediği için Fenerbahçe’ye de teşekkür eden Bordalas gösterdiği başarılı performansla Getafe tarihine adını yazmayı başardı.

Editör: TE Bilisim