Rüya sahibinin rüyasında mısır tarlası görmesi, bir işle ilgili tecrübe kazanmasına delalet edilmiştir. Kişi zamanla yaptığı işin ehli olacaktır. Başka bir din âlimi de bu rüyayı kişinin atacağı adımlar önceden düzgünce ölçüp biçmesine yormuştur.

Bazı yorumcular da henüz soyulmamış koçanlı mısırı rüya sahibinin elinde hızlıca gelip hızlıca gidecek para olarak yorumlamışlardır.

Rüyada Mısır Tanesi Görmek

Kişinin rüyasında mısır tanelerinin olması, hayallerini adım adım gerçekleştireceğine yorumlanmıştır. Kişi hayalleri için çok çalışacak ancak yavaş yavaş yol alacaktır. Eğer çok mısır tanesi varsa kişi hayallerine daha hızlı ulaşır. Rüya sahibi mısır tanelerinden yediğini görüyorsa, kendi hayatını şimdi bulunduğu noktadan çok ileriye taşıyacak atılımlar yapacaktır. 

Rüyada Mısır Toplamak

Rüya sahibinin rüyasında tarladan mısır toplaması, yardım almaya yorumlanmıştır. Özellikle bu rüyayı gören erkek kişiler, yeni iş kurma amacıyla attıkları adımlarda yüksek mercilerde bulunan kişilerden hem fikir desteği hem de maddi bir yardım göreceklerdir.

Ayrıca rüyada mısır toplamak yardımlaşarak bir iş yapmaya da yorulmuştur. 

Rüyada Mısır Yemek

Kişinin rüyasında herhangi bir şekilde pişmiş mısır yemesi, mal edinecek maddi kuvvete yorumlanmıştır. Kişi zengin olacak, bu kazandığı zenginlik de kalıcı olacak ve ömrünün sonuna kadar refah içinde yaşayacaktır. Ayrıca bu rüyayı gören kişiler genelde çevreleri tarafından cömert, iyiliksever ve temiz kalpli olarak bilinirler.

Genç ve bekar bir kadının rüyasında patlamış mısır yediğini görmesi, evleneceği zaman dedikodular ve iftiralar altında kalmaya delalet edilmiştir. Kadının eşi de bu dedikodulara kulak verecek ve kadın pek mutlu bir yuvada yaşayabileceği bir evlilik yapamayacaktır.

Rüyada Mısır Ekmek

Rüya sahibinin rüyasında mısırlar dikmesi, zarar gördüğü şeyleri fark ederek uzaklaşmaya delalettir. Kişiye maddi açıdan zarar veren arkadaşlarının farkına vararak onları hayatından çıkarmasına yorumlanan bu rüya, rüya sahibine edilen haksızlıkların da ortaya çıkarak rüya sahibinin rahatlamasına yorulmuştur.

Rüyada Mısır Satmak

Rüyayı gören kişinin rüyasında mısır satması, sakinliğe ve huzur bulmaya yorumlanmıştır. Rüyayı gören kişi, uzun zamandır maddi sıkıntılar nedeniyle yaşadığı psikolojik bunalımlardan kurtulmak için çabalayacak, maddi olarak sağladığı rahatlama dolayısıyla da dinlenceye çekilecektir.

Rüyada Mısır Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyalarında mısır gören kişiler, genellikle özgüven seviyeleri ellerindeki varlıklar nedeniyle yüksek olan kişilerdir. Bazı psikologlarca iş ve kariyer açısından sahip oldukları güç ve kudretin, kişilerin bilinçaltında kalması sonucu bu rüyayı gördükleri yorumu yapılmıştır.

Rüyada Mısır Yetiştirmek

Kişinin rüyasında mısır yetiştirdiğini görmesi, rüya sahibi için sorumluluk almaya yorumlanmıştır. Fakat bu sorumluluk kişilerin isteklerine göre alacakları bir sorumluluk olmayacak ve kişiler bu durumdan şikayet edeceklerdir. Bu sorumluluk kedi veya köpek gibi bir canlıya bakmak olabileceği gibi, kadın rüya sahipleri için istek dışı gebelik durumu da olabilir.

Rüyada Beyaz Mısır Görmek

Rüya sahibinin rüyasında beyaz mısır görmesi, bereketli sofralara oturmaya delalet edilmiştir. Rüya sahibi eğer beyaz mısırları birinden aldığını görüyorsa bir alanda yetkili kişilerden yardım görecektir. Rüya sahibi eğer rüyasında birine beyaz mısır verdiğini veya sattığını görüyorsa, üzüntü duymaya delalet edilmiştir. Rüya sahibi çok yakın bir akrabasının vefat veya kaza haberini duyabilir.

 

Editör: TE Bilisim