Bir kadın rüyasında kendini asker olarak görüyorsa, bu kazanacağı zaferlere işaret edilmiştir. Onu küçümseyen bazı kişilere kendini kanıtlayacak ve ayakları yere daha sağlam basan bir kişi olacaktır.

Rüyada Asker Görmek

Rüya sahibinin rüyasında asker görmesi, kişinin kendine olan güveninin artacağına ve bununla birlikte yakalayacağı başarılara yorumlanmıştır.

Eğer kişi, kışla içinde asker görüyorsa, bu rüya kişinin bir dostundan yardım görmesine delalet edilmiştir.

Rüyada Askerlerin Halini Kötü Görmek

Kişinin rüyasında perişan halde askerler görmesi, zayıf düşmeye yorumlanmıştır. Rüya sahibini çok yoracak olaylar yaşayacağına, bunlarla savaşırken güçsüz düşeceğine yorumlanmıştır. Başka bazı tabirciler ise bu rüyayı kişinin bir olaya tanık olacağını, ancak gördüğü şeydeki yanlışları düzeltmek için yeterli gücünün olmayacağına yorumlanmıştır.

Rüyada Rütbeli Bir Asker Görmek

Kişinin rüyasında general veya yüzbaşı gibi rütbeli bir asker görmesi, karşılaştığı sorunları kimseden yardım almadan çözerek rahat bir hayat yaşamaya delalet edilmiştir. Başka bir rüya tabircisine göre ise devlet içinde olan önemli kişilerle tanışmaya yorulmuştur.

Rüyada Asker Evinde Olmak

Rüya sahibinin kendini bir asker evinden görmesi, hane içinde aniden çıkacak bir salgın hastalığa yorulmuştur.

Rüyada Silahsız Asker Görmek

Kişinin rüyasında silahı olmayan bir asker görmesi, bir kadının ihanetine uğramaya delalet edilmiştir. Rüya sahibi bu yaşadığına herhangi bir çıkar yol bulamayacak ve o kişiyi hayatından çıkardığı için çok üzülecektir.

Rüyada Askere Çağırılmak

Rüya sahibinin rüyasında askere çağırılması, ulaşmak istediği başarılarından vazgeçeceği anlamına gelmektedir. Kişi, eğer kariyer yapmak istiyorsa veya iş kurmak gibi düşünceleri varsa bazı insanların etkisi altında kalarak bu kararlardan vazgeçmeye meyil edecektir. Kendini güçsüz ve dayanıksız hissedecektir. Rüya tabircileri bu rüyayı rüya sahiplerinin sadece kendi hayatlarına bakmaları gerektiği şeklinde de yorumlamışlardır.

Rüyada Silahlı Asker Görmek

Rüya sahibinin rüyasında silahlı ve üniformalı asker görmesi, aile veya iş hayatındaki sorunların en kısa zamanda çözümleneceğine yorulmuştur. Rüyayı gören kişi eğer çevresinden biriyle küslük yaşıyorsa bu küslük kısa zaman içinde barış halini alacaktır.

Rüyada Asker Uğurlamak

Rüya sahibinin rüyasında birini askere yolcu etmesi, hane içindeki bağların kuvvetlenmesine yorulmuştur. Kişi eğer ailesinden uzak bir yerde yaşıyorsa ailesini çok özleyecek, bu özlem de birbirlerine daha sıkı tutunmalarına yardımcı olacaktır.

Rüyada Vurulan Asker Görmek

Rüya sahibinin rüyasında kendinin asker olduğunu ve vurulduğunu görmesi, yeni bir düzen kurmaya delalet edilmiştir. Kişi, elinde bulunan malların bir kısmını satacak ve bu elindeki parayla kendine bir iş kuracaktır. Bu işi kurduktan sonra zamanla arkadaş çevresi daha iyi bir hal alacaktır.

Rüyada Asker Görmenin Psikolojik Yorumu

Rüyasında herhangi bir şekilde asker gören kişiler, genellikle bazı olaylara duydukları üzüntü nedeniyle bulundukları yerleri terk etme arzusu duyan kişilerdir. Uzaklaşmanın kendilerine iyi geleceğini düşünen kişiler genellikle rüyada asker görürler.

Rüyada Ordu Görmek

Rüya sahibinin rüyasında ordu görmesi, bazı din alimleri tarafından kişinin yaşayacağı sorunlar olduğuna delalet edilmiştir. Kişi arkadaş çevresiyle veya ailesiyle sorunlar yaşayacaktır, bu sorunlar büyüdükçe kişinin psikolojisini de olumsuz etkileyecek ve maddi zararlar etmesine de yol açacaktır.

Kişi eğer küçük bir ordu görüyorsa, yaşadığı sorunlar kısa zamanda bitecek, büyük ordu görüyorsa bu sorunlar bir süre devam edecektir.

Editör: TE Bilisim