YKS 2021 sınav yerleri ne zaman belli olur? Üniversite sınavı YKS kaç gün kaldı? Soruları vatandaşlar tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. YKS sınavına hazırlanan milyonlarca öğrenci sınavın gerçekleşeceği tarih ve sınav giriş yerleri gibi detaylı soruları araştırmaya başladı. Eğitim kariyer planlamasının en üst sekmesinde yer alan Üniversite eğitimini görmek isteyen milyonlarca öğrencinin merak ettiği YKS 2021 sınav yerleri ne zaman belli olur? Üniversite sınavı YKS kaç gün kaldı? Soruların yanıtını sizler için araştırdık. İşte detaylar…

ÜNİVERSİTE SINAVI YKS KAÇ GÜN KALDI?

Geçtiğimiz sene pandemi koşullarındaki olumsuzluklar nedeniyle değişikliğe uğrayan YKS sınav tarihlerinin bu yıl zamanında gerçekleşmesi bekleniyor.

ÖSYM'nin yayımladığı bilgilere göre TYT sınavı 26 Haziran tarihinde gerçekleşecek. Akabinde ise 27 Haziran tarihinde AYT sınavı tamamlanacak. Aynı gün YDT sınavı da gerçekleşmiş olacak.

YKS 2021 SINAV YERLERİ NE ZAMAN BELLİ OLUR?

26-27 Haziran'da gerçekleşecek üniversite sınavında adayların nerede sınava gireceği henüz belli olmadı. Geçmiş yıllarda YKS sınavı giriş yerleri aksi bir durum olmadığı sürece sınav tarihinden önceki bir hafta içerisinde açıklanıyordu.

Buna göre üniversite sınavı giriş yerlerinin en geç 22 Haziran tarihinden itibaren ÖSYM’nin resmi internet sitesi üzerinden öğrencilerin erişimine açılması bekleniyor.

Editör: TE Bilisim