Beşiktaş kupa töreni ne zaman 2021? Beşiktaş kupa töreni yapılacak mı? Soruları siyah beyazlı Beşiktaş taraftarları tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Şampiyonluk ve ZTK kupasını alan siyah-beyazlı takım, kupayı kaldıracağı tarihi bekliyor. Beşiktaş kulübünün Vodafone Park’ta yapılacak kupa töreniyle ilgili yaptığı açıklama spor severler tarafından sıkça araştırılmaya başlandı. Peki, Beşiktaş kupa töreni ne zaman 2021? Beşiktaş kupa töreni yapılacak mı? İşte tüm detaylar haberimizde…

BEŞİKTAŞ KUPA TÖRENİ YAPILACAK MI?

Beşiktaş camiasını sevince boğan karşılaşma sonrası Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi, önemli açıklamalarda bulundu.

"Bunu başaran futbolcularımız ve hocamız" diyen Çebi, "Biz sadece gerekli ortamı hazırladık. Burada hakkı olanların haklarını teslim etmemiz lazım" dedi.

Pandemi gölgesinde gerçekleşen maç, seyircisiz olarak oynandı. Şampiyonluğun ardından ise gözler kupa törenine çevrildi. Ahmet Nur Çebi, şampiyonluk kutlamaları için tarih verdi.

BEŞİKTAŞ KUPA TÖRENİ NE ZAMAN 2021?

Şampiyon Beşiktaş’ın kupa töreninin ne zaman yapılacağı konusunda Ahmet Nur Çebi, "Federasyon başkanını arayarak rica edeceğim. 19 Mayıs’ta 19.03’te kutlama yapmak istiyoruz. Kutlamalar maalesef pandemi nedeniyle stüdyo ortamında olacak ama hazırlıklarımız var” diye konuştu.

Editör: TE Bilisim